Iphone 6

Moi ja hyvää viikonloppua kaikille! Mulla on tiedossa vähän vapaampi viikonloppu, koska sain näyttösuunnitelman valmiiks niin ei oo paljoo koulujuttuja. Tarkotuksena olis käydä synttäreillä, hiihtämässä, luistelemassa ja olla Roosan kanssa. Mutta nyt tulin esitteleen tätä mun uutta puhelinta.

Ostin siis viime viikolla Iphone 6. Olin jo vähän aikaa miettiny uuden puhelimen ostoa. Mun vanha puhelin Samsung Galaxy S4 oli ollu mulla melkeen kaks vuotta ja se ei enään oikeen toiminu. Viesteistä ei tullu ilmotusta, yhteystiedot ei näkyny joten en voinu soittaa kellekään ja muutenkin se vaan sekoili. Aloin miettiin mikä merkki olis hyvä. Oon testannu ny Samsungit ja Nokiat ja LG ja ne kaikki on vaa hajonnu, joten päädyin Iphoneen.

 
Aloin miettiin minkä Iphonen ostaisin ja sen päätin aika nopeesti. Halusin uusimmasta päästä ja päädyin normi 6. Ajattelin, että Iphone 6 on hyvä, vaikka vaihtoehtona olisi ollut myös 6S ja 6+, mutta ne alko oleen jo liian kalliita.
 
 
Tän puhelimen kapasiteetti on 16 Gt. Tässä on Retina HD-näyttö, 8 megapikselin kamera, johon oon tosi tyytyväinen. Samsungilla sai tosi huono laatusia kuvia ja nyt saan tosi tarkkoja ja oon alkanu kuvaileen puhelimella paljon enemmän. Iphone 6 on myös sormenjälkitunnistin ja paljon muuta hyödyllistä.
 

 
 
Ostin tän puhelimen gigantista. Mietin väriä ja päädyin hopeeseen koska se näytti kivalta. Lisäks ostin vaaleenpunaset suojakuoret ja näyttöön lasisuojan. Se siis suojaa puhelinta myös kolhuilta. Nää kaikki makso yhteensä 689 €. Oon erittäin tyytyväinen, että ostin tän. Olin jo valmiiksi miettinyt, että tuun varmasti oleen tyytyväinen Applen puhelimeen, koska mulla on jo Ipad Applelta. Ja tosiaan oon tyytväinen ja tuun oleen. Nyt mä alan soittaan haitaria ja sitten lähden Roosan kanssa hiihtään ja iltapäivällä on vielä ne synttärit.
 

Ei kommentteja