My day 25.1

Moi! Mulla oli tänään vapaapäivä ja yritin parannella itteeni tästä flunssasta, mutta ei oikeen onnistunut. Nukuin viime yönkin tosi huonosti eikä olo tänään oo ollu mikään paras mahdollinen niin päätin, että pidän vielä huomenna lepopäivän töistä. Toivottavasti parannun huomisen päivän aikana! Ajattelin kuitenkin nyt tulla kertoon teille mun tästä päivästä my dayn merkeissä. Kerkesin tänään tekeen aika paljon kaikkea, mutta myös onneksi lepäämään.

7.15 Herään siihen, että mun nenä on ihan tukossa. Yritän nukkua vielä mutten saa unta. Selaan instagramin, facebookin ja katon yön aikana tulleet snäpit ja viestit.

7.30 Nousen sängystä ja teen aamutoimet: puen, laitan hiukset, pesen hampaat ja syön aamupalan.

 


8.15 Alan lataan ifolorin sivuille 2015 vuoden tilattavia kuvia. Kuvia on 600 joten lataamisessa tulee kestään kauan..odottelen ja teen samalla puhelimella jotain.

9.00 Jätän kuvat latautumaan koneelle ja lähen käymään kävellen apteekissa ja postissa hakemassa ifolorilta tulleen paketin. Otan matkalla muutaman selfien, lisään myöhemmin yhden niistä ig :D Sää on ihanan talvinen, toivottavasti se lumi ei nyt sula pois, kun huomiseksi on luvattu plus asteitakin.

 
 

10.00 Tuun takasin kotiin ja huomaan, että kuvat on lakannu lataamasta..tällästä tää on aina kun tilaan edellisen vuoden kuvia. Laitan kumminkin kuvat lataamaan uudestaan.

10.15 Teen vähän aikaa koulujuttuja TOP jaksoon liittyen.

10.50 Alan tekemään ruokaa, kanakastiketta ja riisiä. Kun oon saanu ruoan valmiiks syödään iskän kanssa.11.30 Järjestelen vähän huonetta ja laitan tavaroita paikoilleen.

11.45 Harjottelen soittokappaleita perustaso 3 tutkintoa varten haitarilla.

12.50 Oon tosi väsyny, koska heräsin niin aikasin. Päätän mennä päikkäreille.15.15 Herään päikkäreiltä, hups tuli nukuttua 2,5 tuntia :D Kuvat on vihdoinkin ladannu ja saan lähetettyä tilauksen. Selailen puhelinta vähän aikaa.
15.30 Äiti kysyy lähtisinkö sen kans kauppaan. Lähen toiselle lenkille tänään käymään kaupassa ja kirjastossa, josta lainaan vähän luettavaa (vielä kun aikaa riittäis lukemiseen).

16.30 Tullaan kotiin ja meen vaan makaan sängylle. Oon puhelimella ja kattelen telkkaria aika kauan.

18.00 Päätän aloittaa kattoon netflixistä jotakin sarjaa. Siskon suosittelemana alan katsomaan How i met your mother. Kattelen sitä tunnin ja sarja on hyvä heti alusta lähtien!

19.00 Katson vielä eilisen viikkomakasiinin jonka jälkeen alan kirjoittamaan tätä postausta.

 
 

Tää päivä oli ihan kiva, vaikka flunssa vähän haittaskin jaksamista. Tänään siivoilen vielä huonetta kun se on menny taas sekasin ja kattelen salkkarit. En varmaan muuta sitten enään jaksakaan, meen aikasin nukkuun ja huomisen suunnitelmat on vielä vähän auki, ainakin lepoa! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ♥Ei kommentteja