Tammikuun tapahtumia

Moi ja hyvää sunnuntaita! Viikko menikin sitten aika nopeasti kun parannuin. Oon kyllä edelleen vähän flunssassa, mutta paljon paremmassa kunnossa kuin maanantaina. Viikkoon kuului jääkiekkoo, töitä, netflixin kattomista, laatuaikaa siskon kanssa, yhdessä oloa poikaystävän kans, kipeenä olemista ja itsensä parantelua. Nyt ajattelin kertoo teille Tammikuun tapahtumia snapchatissa. Ihan kaikkia kuvia en laittanut, koska osa kuvista on näkynyt täällä jo aiemmissa postauksissa. Käytän snapchattia usein ja päivitän sinne tapahtumia melkein koko ajan. Nyt saatte nähdä mitä mun tammikuuhun on kuulunu. Tää kuukausi on menny tosi nopeesti ja heti vuoden ensimmäisenä kuukautena on tapahtunu monenlaista, iloa ja surua. Silti oon tosi ilonen kuinka kiva tän vuoden eka kuukausi on ollut!1. Tähän työssäoppiin liittyy siis se, että täytyy tehdä näyttösuunnitelma miten näytän asiat näyttöviikolla, joka yleensä on siis vika viikko. Mulla se on ens viikolla maanantaista torstaihin, vähän jännittää..tein tätä tammikuussa monta päivää, mutta onneks myös sain sen valmiiks tarpeeks ajoissa! 
2. Sisko täytti Tammikuussa 18, joten tietysti ajokorttikin tuli ajettua. Tässä oon ekaa kertaa Sonjan kyytis ja olihan se vähä jännittävää :D
3. Yks aamu kun olin kävelemässä bussipysäkille ja siitä sitten töihin. Oli meinaan kylmiä pakkasia melkein koko Tammikuun.
 
 1. Hakametsässä paikallisottelussa, joka voitettiin hienosti 5-0! Tää oli tosi kiva ilta!
2. Ekaa kertaa hiihtämässä tänä talvena Roosan kanssa. Viime vuonna syksyn lopussa käytiin Jämissä hiihtoputkessa hiihtämässä, mutta nyt sitten ihan pihalla.
3. Kipeenä siis vietin muutaman päivän ja oli mulla sillon hyvää ruokaakin :D Itse asiassa juon tässä samalla taas energiajuomaa.
 
1. Flunssassa maistui myös lemppari BJ eli Cookie Dough.
2. Tampereelle lähdössä uutta lasketteluasua ostamaan, josta on kuva tän postauksen lopussa.
3. Ihana talvinen sää, joten kyllä kävelylenkki kelpasi.
 
1. Tää on Sonjan snäpissä otettu kuva, kun olin just nukkunu pitkään kun kauhee flunssa vei voimat.
2. & 3. Kipeenä tuli tosiaan joka päivä nukuttua päikkärit, tässäkin unta riitti 2 tuntia :D
 
1. Taas pelipäivä, eli paras päivä viikosta! Tää kuva taitaa olla tiistain Tappara - Lukko pelistä.
2. Yhtenä päivänä ei oikeen tullu uni, vaikka seuraavana päivänä olikin aikasin herätys töihin.
3. Töihin menossa aamuvuoroon, oli kyllä tosi väsyttävä olo, kun ei yötä nukkunut flunssan takia hyvin.
 
 1. Muutama päivä tässä kuussa ei ollut mikään paras, tässä esimerkki yhestä. Tais stressata vähän joka asia ja myös väsymystä oli paljon. No aina ei oo hyvä päivä, onneks seuraava päivä oli taas jo hyvä!
2. Yks aamu nukuin vähän liian pitkään, mutta en onneks kuitenkaan myöhästyny paljoo töistä.
3. Noa tuli käymään yks päivä meillä, joka tietenkin piristi.

1. Soittokappaleiden harjottelemista haitarilla tutkintoa varten. Nyt on alkanut vähän motivaatiota taas löytymään.
2. Aina yhtä iloinen asia, viikonloppu. Tää viikonloppu oli tosi hyvä, koska siihen kuulu paljon jääkiekkoo.
3. Mäkkäri ja Hakamettä. Parhaita paikkoja!

1. Lemppari prisma eli Kalevan prisma. Viime kaudella mut löysi täältä tosi usein ennen peliä, mutta tällä kaudella ei enään niin usein. Käytiin taas kuluttamassa perjantaina soittotunnin jälkeen aikaa ennen peliä.
2. Taas yks jääkiekko kuva, perjantain kotiottelu Tappara - Sport.
3. Söin pitkästä aikaa Hakamettässä näitä tosi hyviä nachoja.

1. Perjantain peli meni sitten tiukille, mutta kuitenkin voitettiin. Niin kuin kuva kertoo olin tosi onnellinen taas.
2. Eilen tilasin parit yöhousut Cubukselta, koska ne oli liian söpöt ja vielä alessa!
3. Eilisen aamun selfie, joka piti totta. Mulla oli eilen taas tosi kiva ja ikimuistonen päivä.

1. & 2. Eilen siis oli taas jääkiekon vuoro eli lähdettiin Vaasaan. Mentiin omalla autolla Tampereelle, josta jatkettiin Vaasaan Fan Clubin bussilla. Matka oli tosi kiva, aika meni kyllä yllättävän hitaasti.
3. Onneks kuitenkin pysähdyttiin ja sain vähän matkaevästä :D

Tässä vielä muutamat snäpit Vaasan reissulta. Oltiin tosiaan vasta yhden aikaan yöllä kotona jonka jälkeen uni kyllä maittoi. Nyt kun ajattelee niin kyllä ton reissun vois vielä uusiks ottaa! Vaasan jäähalli oli kyllä kunnon farssi. Jouduttiin yhteen nurkkaan eikä sieltä päässy edes hallia kiertään. Pelin jälkeen jouduttiin odottaan kauan ennenkun järkkärit päästi meiät ulos. No tuli se Vaasankin jäähalli nyt koettua! :D

 
Lopuks vielä tämä lasketteluasu mikä mulle ostettiin. Tämä puku löyty XXL ja maksoi yhteensä 129 €.

Huh, vihdoin valmis. Oli taas tän postauksen kans vähän ongelmia kun kone ja netti ei oikein suostunu yhteistyöhön, mutta onneks sain tän nyt valmiiks. Tänään olis vielä suunnitelmissa ainakin olla kaverin kanssa, suunnitella ens viikon näyttöviikon toimintatuokioita ja soittaa haitaria. Toivottavasti kerkiän ens viikolla taas jonkin verran kirjoittelemaan! Nyt lähden tästä syömään, heipodei!

Ei kommentteja