Tavoitteita vuodelle 2016

Heippa! Oon nähny muutamassa blogissa tällaisen bucket listan tapaisia juttuja tälle vuodelle. Ajattelin itsekin tehdä nyt tällaisen, vaikka Tammikuu alkaakin olemaan jo lopussa. Keksin tähän 20 eri kohtaa mitä olisi kiva toteuttaa tämän vuoden aikana.

1. Lue enemmän kirjoja. Joskus olin kauheen innokas lukeen kirjoja, mutta se vähän jäi ajan myötä kun aikaa ei oikeen enään löytynyt. Tänä vuonna olisi hyvä tavoite alkaa taas lukemaan kirjoja ja löytämään niille aikaa.

2. Käy juoksulenkeillä. Juoksin viime kesänä säännöllisesti, mutta se vähän jäi koulun takia syksyllä joten olisi hyvä löytää taas uudelleen juoksemiselle ja muulle liikunnalle aikaa, kuten luistelulle ja hiihdolle nyt talvella.

3. Vietä enemmän aikaa kavereiden kanssa. Varsinkin ennen joulua koulussa oli hirveesti kokeita mihin piti keretä lukemaan ja siihen päälle vielä kaikki jouluvalmistelut yms. Nykyään kerkiän näkemään vanhoja luokkalaisia ehkä noin kerran viikossa, eli siis liian harvoin.4. Keskity enemmän kouluun. Tämän päätin uutena vuotena, että keskityn loppu lukukauden hyvin kouluun ja valmistaudun kokeisiin. Ainakin tämä tavoite on toteutunut nyt alkuvuodesta sillä sain näyttösuunnitelman hyvään aikaan valmiiksi.

5. Syö vitamiineja. Yhteen aikaan söin säännöllisesti, mutta sekin jäi jossakin vaiheessa pois. Nyt tarkoituksena olis saada tämä tapa takaisin, taidan mennä heti etsimään kaapista vitamiini purkkini!

6. Kehity bloggaajana. Aloitin vasta noin kuukausi sitten joten paljon olisi tehtävää myös tämän blogin suhteen. Haluaisin kehittyä niin kirjoittajana kuin myös valokuvaajana. Ei siis mitään sen suurempia tavoitteita blogin suhteen.7. Hanki läppäri. Oma joku viis vuotta sitten joulupukilta saama läppäri alkaa sanoon ittensä irti. Pitäs keretä nyt siirtään sieltä kuvat muistitikulle. Nykyään kirjoittelen äitin ja iskän läppärillä, mutta tarkoituksena olisi hankkia uusi oma, jota voisi käyttää myös koulutöissä lukion puolella.

8. Suorita perustaso 3 haitarissa. Tähän suorituspäivään on alle kuukausi aikaa ja hiukan jännittää. Nyt pitäisi löytää motivaatioo soittamiseen, joka on hetken puuttunu. Tavoitteena on siis saada haitarin perustutkinto päätökseen.

9. Uudista vaatekaappi. Tämän teen oikeastaan kerran vuodessa, yleensä kesäisin. Pitäisi kattoo pieneks käyneet ja muuten pitämättömät vaatteet pois ja katsella mitä kaikkea sieltä edes löytyy. Melkein aina käy niin että huomaa löytäneensä jonkun kivan vaatteen mitä ei ole edes muistanut..10. Käy Jokereiden peleissä. 276 päivää siitä kun viimeks oon nähny Joren, joten tää olisi hyvä toteuttaa mahdollisimman pian. Monta kertaa ollu jo suunnitelmissa, mutta vielä ei oo toteutunut. Toivottavasti sitten Playoffeissa.

11. Osta Tapparan Playoff kausikortti. Myös Tapparan suhteen voisi asettaa joitakin tavoitteita. Nyt kevääksi Playoff kausikortti ja ensi kaudeksi pitää taas hommata kausikortti. Oikeastaan myös yksi tavoite olisi ottaa pelaajien kanssa enemmän kuvia sillä tältä kaudelta mulla ei ole vielä yhtään.

12. Muuta huoneen järjestystä. Tää on ollut mielessä jo pitkään. Mun huoneessa on vähän liikaa tavaraa ja tämä järjestys on ollut jo pitkään samanlainen. Ajattelin hankkia jotain uusia sisustusjuttuja ja ainakin yhden säilytyslaatikoston haluan pois. Ei siis ole mielessä mitään suurta muutosta, mutta kumminkin jotain erilaista.13. Ole iloisempi ja nauti arjen pienistä asioista. Viime syksynä mua stressas tosi paljon kaikki asiat yms, mutta onneks se aika on ohi ja oon taas tosi ilonen ainakin tällä hetkellä. Tavoitteena on nauttia ihan pienistäkin asioista ja olla niistä iloinen.

14. Aloita sarjojen katsomista netflixistä. Eilen jo aloitin yhden, mutta kun olen sen katsonut olisi kiva katsella myös muita sarjoja. Ainakin siskon ehdottamana lista on pitkä..:D

15. Järjestä vapaita iltoja. Nykyään tuntuu, että olen koko ajan kiireinen ja joka päivälle löytyy ohjelmaa. Tarkoituksena olisi saada arjen keskelle muutamia vapaita iltoja ettei olisi mitään ja saisi vaan ottaa rennosti. Nyt ainakin näinä kahtena päivänä onneksi saan, mutta se on tietenkin eri asia kun olen vähän kipeä.16. Vanhat videot DVD:lle. Tämä on ollut jo monta vuotta ajatuksena tehdä, mutta en ole saanut sitä aikaiseksi. Jos tänä vuonna vaikka kerkeisin niin olisi hyvä. Pian meinaan VHS laitteet hajoaa ja niitä ei ole enään saatavilla. Olisi kiva saada kaikki vauva videot laitettua DVD:lle.

17. Käy jollakin keikalla/festareilla. Itse asiassa olen menossa Cheekin Alpha Omega keikalle helmikuussa Hakametsään. Olisi lisäksi kiva kokea jotkut kesäfestarit tms.

18. Käy risteilyllä. Nyt ollaan perheen kanssa jo parina vuonna käyty risteilemässä peräkkäin. Haluaisin käydä Viking Gracella, se näyttää tosi ihanalta laivalta! Tämä on oikeastaan ehkä enemmänkin kesään kuuluva, mutta kyllä sen voi tavoitteeksi koko vuodelle ottaa.19. Vietä synttäreitä jollakin eri tavalla. Pienempänä pidin joka vuosi kaverisynttärit. Nyt muutaman vuoden ajan olen viettänyt ne kaksin Roosan kanssa jotakin tehden. Tälle vuodelle voisi keksiä jotakin ihan erilaista!

20. Käy jalkahoidossa. Edellisestä kerrasta on melkeen kaks vuotta, joten nyt olisi jo aika mennä jalkahoitoon. Oon yleensä käyny yhellä tutulla ja nyt olisi tavoitteena mennä sinne taas tänä vuonna.

2 kommenttia

  1. Tosi hyvä tää postaus! :) ja kiva kun jaksat postata näin säännöllisesti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo vielä ainakin riittää intoa tehdä postauksia usein! :D

      Poista