#1 9 asiaa/esinettä, joita rakastat

Moi! Nyt olisi ensimmäisen toivepostauksen aika. Tänään oon ollu vaan Noalla ja nyt syön herkkuja kunnolla sillä huomenna alkaa herkkulakko. Lisäks oon haaveillu että pääsisimpä laivalle, koska muutama kaveri on menossa tänään ja kyllähän se mullekki kelpais. Tässä toivepostauksessa kerron 9 mulle tärkeintä esinettä, koska asioita olis tullu ihan liikaa tai no en olis osannu päättää vaan yheksää. Kuitenkin tää oli mun mielestä tosi hyvä ehdotus ja kiva toteuttaa! Mutta nyt saatte tietää ne 9 tärkeintä esinettä mulle, nää ei tuu järjestyksessä ♥

1. Joren mailat ♥
Muistan edelleen ne kaks ihanaa päivää jolloin sain nää. En tuu luopuun näistä koskaan.
 
2. Puhelin ♥
Se kaikista tärkein ja jota käytän päivittäin paljon. En todellakaan pärjäis ilman puhelinta.
 
3. Huulirasvat ♥
Aina on oltava vähintään yks huulirasva mukana kun meen johonkin ;-)
 
4. Kalenteri ♥
Tänne kirjaan kaikki tulevat tapahtumat ja menot. Ilman kalenteria olisin kyllä koko ajan ihan hukassa.
 
5. Lompakko ♥
Tärkee esine, jossa pidän tärkeet kortit ja tietenkin rahat.
 
6. Kausikortti ♥
Vuodesta 2012 lähtien kausikortti on ollu mulle tosi tärkee esine ja tulee oleen jatkossakin. Ilman tätä korttia olis jääny monta upeeta hetkee kokematta.
 
7. Mun parhaat unilelut ♥
Nukun ainakin vähintään näistä kahden kanssa ja mulle on edelleen tärkeetä, että nukkuessa on joku unikaveri.
 
8. Harja ♥
Yks esine, jota ilman en pärjää. Jonkinlainen harja kulkee aina mukana sillä mun hiukset menee usein takkuun tosi helposti.
 
9. Haitari ♥
Tärkee esine ollu yheksän vuotta. Välillä on tehny mieli vaan laittaa haitari johonkin pois, mutta tossa huoneen lattialla se on edelleen ja tulee oleen.
 
Nyt pitäs alkaa lukeen kokeisiin, mutta ei sitten kiinnosta yhtään joten taidan vaan alkaa kattoo himym ja kattoo sitä koko loppuillan. Nyt mä kuitenkin sanon teille heippa! ♥

Ei kommentteja