Elämäni aakkoset

Moi ja kivaa maanantaita kaikille! Eilen mietin mistä voisin kirjottaa tänään postauksen ja päädyin tälläseen elämäni aakkosiin. Oon nähny näitä joskus blogeissa mitä luen ja ajattelin, että tää postaus vois olla kiva toteuttaa. Tarkotuksena on siis kertoo jokaseen aakkoseen joku asia mikä liittyy omaan elämään.

Aamupala - Päivä lähtee aina tästä käyntiin. Yritän syödä usein runsaan ja terveellisen aamiaisen, mutta joskus se jää. Saattaa olla päiviä kun syön vaan jotain nopeesti vähän ja joskus en mitään. Tässä olis yks asia mitä vois parantaa.

Banaanit - Hehe, en keksiny tähän muuta. Banaanit on kyllä ehdottomasti tosi hyviä ja ne on aina esimerkiksi nopea ja hyvä välipala.

Cheek - Mun lempilaulaja. Kuuntelen Cheekin musiikkia joka päivä. Tykkään sen jokasesta kappaleesta ja niitä kuunnellessa tulee kyllä aina iloseks. Varmaan lempparina tällä hetkellä on sillat.

D-vitamiini - Tän syömistä pitäs ehdottomasti lisätä. Syön joka päivä d-vitamiinia tablettina tai no aina sillon ku muistan. En käytä maitotuotteita paljon yhtään joten vitamiinilisä on hyvä juttu. Tätäkin olis tarkotuksena yrittää muistaa syödä joka päivä, mutta se vaan jotenkin jää.

Energiajuomat - Mun elämä. Okei ehkä ei nyt ihan, mutta juon aika usein energiajuomia, jonka jälkeen en kyllä oikeen illalla saa unta. Mutta joo en kyllä pärjäis ilman energiajuomia.

Family - Tärkein kaikista. Oman perheen kans on tosi paljon yhteisiä muistoja. Perhe merkitsee mulle tosi paljon.

Google - Käytän googlee joka päivä joten se todellakin kuuluu hyvin tärkeenä osana mun elämään. Googlesta saa haettua kaikki tärkeet asiat nopeesti ja helposti.

Haitari - Oon soittanu haitaria 9 vuotta, joten ei ihme että motivaatio on välillä hukassa. Tää soitin on mulle kuitenkin tosi tärkee ja tykkään soittaa sitä. Vaikka saankin ainakin toivottavasti perustason päätökseen ja lopetan musiikkiopistossa soittamisen niin aion jatkaa vapaa-ajalla. On tästä sen verran tärkee tullu mulle näiden 9 vuoden aikana.

Instagram - Yks sosiaalisen median tärkeimmistä paikoista. Käytän instagramia tosi usein ja myös itse päivittelen sinne kuvia vähintään kerran viikossa. Oon ollu nyt kaks vuotta instagramissa enkä kyllä pystyis luopuun siitä :D

Juokseminen - Yks tärkee tekeminen. Juokseminen on hyvä tapa liikkua ja mulla auttaa esim. purkaan stressiä ja pahaa oloo. Kuten tavoitteita postauksessa sanoin tätä pitäisi lisätä ja niin aion tehdä viimeistään kun lumet sulaa pois.

Kaverit - Ilman kavereita en pystyis elään. On niitä kavereita jotka ei oo mitenkään erityisen tärkeitä, mutta myös niitä tärkeimpiä kuten paras kaveri. Kavereiden kans saa pitää hauskaa ja tehä kaikkee kivaa ja ne myös auttaa aina kun tarvii apua ♥Laskettelu - Aloin lasketteleen joskus vuonna 2008, jonka jälkeen siitä on tullu mulle tärkee harrastus talvisin. Aina ei kerkiä montaa kertaa talvessa käymään, mutta aina sitä yrittää mahdollisimman paljon. Nyt olis hiihtolomalla tarkotus käydä jossain laskettelemassa.Matkustelu - En matkustele kauheen paljon, mutta unelmana olis päästä käymään useemmassa eri maassa. Tästä vois tehdä vaikka joskus postauksen. Joka kesä reissataan perheen kanssa asuntoautolla ympäri Suomee, mutta olishan sinne ulkomaille ihan kiva päästä. Nyt kun olin uutena vuotena Saksassa niin tuli vähän sellanen olo, että lisää matkustelua! No ehkä vähän vanhempana sitten.Nauru - Eks sitä niin sanota, että nauru pidentää ikää :D Alan nauraan helposti ja sit ku alotan niin siitä ei yleensä tuu loppua. Nauran sillon kun ei olis ehkä just se parhain hetki, mutta ehkä nauraminen on vaan hyvä asia.

Oma aika - Tuntuu että tätä on aivan liian vähän..jääkiekkoo, koulua, haitarin soittoo..tuntuu että aika vaan menee joka päivä kaikkeen muuhun. Oon nyt yrittänyt saada vapaita päiviä ettei olis mitään menoo ja itse asiassa nyt tän viikon torstaina aattelin töiden jälkeen ihan vaan olla kotona, kattoo netflixiä ja levätä. Nyt vaan odotan torstaita. Pitäis kyllä alkaa järjestään enemmän omaa aikaa.

Pekka Jormakka - Niin kuin moni varmasti tietää Jore on mulle tärkee ihminen. Aloin fanittaan sitä 2013-2014 kaudella kun se tuli Tapparaan. Ensiks en kiinnittäny siihen oikeen mitään huomioo mutta lopulta siitä tuli mun lempipelaaja ja niin se on edelleen. Vaikka se lähti Tapparasta Jokereihin oon seurannu ja fanittanu sitä. Ehkä voisin tästäkin kertoo joskus vähän lisää.Quotes - En kauheesti lue quoteja, mutta aina sillon tällön niitä tulee luettua. Niistä saa inspiraatiota ja jotkut tekstit tekee iloseks.Rakkaus - Tätähän jokasen elämässä tarvitaan. Mulle itselle tää merkitsee omaa poikaystävää ♥ Rakkaus on vaan ihana asia.

Sisko - Ei riidellä Sonjan kans melkein koskaan. Vietetään aika vähän nykyään aikaa, mutta aina kun ollaan yhessä meillä on vähän liiankin hauskaa. Oon tyytyväinen, että mulla on vaan yks sisarus, koska en osais kuvitella eläväni monen sisaruksen kanssa. Ei kai tähän voi muuta sanoa kun, että Sonja on mulle just se paras sisko ♥Tappara - Yllätys, no ekassa Tapparan pelissä kävin vuonna 2008 ja 2012 hommattiin kausikortit. Tuun niin iloseks jokasessa Tapparan pelissä. Oon itkeny, nauranu, huutanu, tehny vaikka mitä Tapparan takia. Se on vaan rakkaus jääkiekkoo kohtaan. Ikuisesti Tappara.Ulkoilu - Ulkoileminen virkistää ja tuo melkeen aina ilosta mieltä. Rakastan sitä maisemaa kun on vähän pakkasta, lunta ja aurinko paistaa. Siinä säässä tekee pitkänkin kävelylenkin. Ulkoilemista pitäs ehdottomasti kans lisätä.Viikonloput - Yleensä paras päivä viikosta on perjantai kun viikonloppu alkaa. Melkein aina mulla on kyllä viikonloput täynnä ja en oikeen kerkiä ees lepään. Kyllä ne silti aina voittaa jotkin koulupäivät. Varsinkin viikonloput täynnä jääkiekkoo on paras juttu.

Wifi - Ilman nettiä en tosiaankaan pärjäisi. Jos oma netti ei toimi on pakko löytää wifi. Saksassa tää sitten tuli kunnolla koettua kun ei muutamaan päivään saanu nettiä ja metsästettiin kaupoista ja pitkin kaupunkia wifiä. Oli varmaan huvittavan näköstä :D

Xylitol - Syön xylitol tuotteita päivittäin, yleensä purkkaa. Ne auttaa pitään hampaita kunnossa ja ilman purkkaa en kyllä selviäis.

Yllätykset - Rakastan yllätyksiä. Tää voi olla monelle outo juttu, mutta tykkään jos mut yllätetään, siis tietysti kivalla tavalla. En ookkaan pitkään aikaan saanu mitään yllätystä.

Zzzz - Nukkuminen on ihan se ykkösjuttu. Tarvin tosi pitkät yöunet etten olis väsyny ja nukun aika usein päikkäreitä. Tykkään siis unesta tosi paljon. Tänäänkin ajattelin kyllä mennä aikasin nukkuun jos vaan kerkiän.

Åre - Tähän oli tosi vaikea keksiä mitään joten keksin Åren, laskettelupaikan missä oon jo pitkään halunnut käydä. Ehkä tääkin toteutuu vielä joskus.Äiti - Tähän ei oikeen oo muuta sanomista kuin että äiti on tosi tärkee jokasen elämässä niin kuin munkin ♥

Ötökät - Asia jota vihaan. Kesällä juoksen pakoon amppareita ja muita ötököitä eli en todellakaan tykkää niistä.

2 kommenttia