Helsingin reissun my day

Moi ja hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille joilla se alko hyvin! Mulla se ei nyt alkanut millään parhaalla tavalla sillä sain taas flunssan ja aamulla oli myös lämpöö. Päätin jäädä sitten täksi päiväksi kotiin, koska sen verran huono olo. Huomenna yritän kyllä taas jo mennä kouluun sillä illalla on peli. Mutta nyt saatte kuulla mun eilisestä päivästä ;-)

7.30 Herään ja tuntuu tosi väsyneeltä, vaikka oon nukkunut 10 tuntia. En vaan jaksa nousta heti joten löhöilen sängyssä vielä melkeen tunnin.

8.20 Alan tekemään aamutoimia. Pesen hampaat, puen ja alan kihartamaan hiuksia sekä meikkaan.

9.15 Saan tämän kaiken tehtyä ja meen syömään aamupalaa.
9.30 Alan pakkaamaan ja tekemään eväitä bussimatkaa varten.

10.15 Lähetään kotoo kohti Tampereelle. Poiketaan matkalla Teivon ABC.11.20 Ollaan jäähallin pihassa mihin jätetään auto ja lähetään käveleen Kalevan Prisman pysäkille.

12.00 Bussi lähtee kohti Helsinkiä. Matkalla luen tän päivän kokeisiin joihin en nyt sitten edes päässyt.
14.30 Bussi on perillä Helsingissä. Kävellään Forumiin syömään, jonka jälkeen kävellään rautatieasemalla josta otamme taksin Hartwall Arenalle.15.00 Ollaan Hartwall Arenassa. Siellä kierrellään hallia ympäri ja kattellaan peli. Torpedo lopulta voitti Jokerit 6-4.


18.15 Peli päättyy, ei kuitenkaan nähdä Joree. Lähdetään taksilla takaisin rautatieasemalle.

19.00 Mennään mäkkiin kun mikään muu paikka ei ole enään auki. Edessä on kahden tunnin odottelu. Kävellään myös Forumiin jossa istuskellaan.20.40 Lähetään käveleen bussipysäkille, jossa taas odotellaan vähän aikaa.

 
 
 
21.20 Bussi lähtee takaisin kohti Tamperetta. Katon melkeen koko matkan himym.


23.45 Ollaan Tampereella, josta sitten ajetaan vielä tunti kotiin.00.30 Ollaan kotona, teen iltatoimet ja katson vielä himym 2 kauden loppuun.

1.20 Sanon hyvää yötä! ♥


Tää reissu oli tosi kiva ja voisin ottaa tän uudestaankin ja varmasti otetaankin muttei ehkä kuitenkaan nyt ihan heti. Helsingissä en kyllä olis yksin osannu liikkua, mutta onneks oli Sonja. Nyt mä alan suunnitteleen yhtä tulevaa postausta ja kattellaan, koska sitten taas tuun kirjotteleen! Heippa ♥

Ei kommentteja