Sisustustavaroita ja viikon kuulumiset

Moi ja ihanaa viikonloppua kaikille! ♥ Mun tää päivä alko rennosti aamulla kattoen himym ja huonetta järjestellessä. Aika pian lähettiin mummulle, koska se täyttää huomenna 68, joten käytiin vähän juhlistamassa sitä. Äsken tultiin takasin kotiin ja nyt olis operaationa vähän karsia vanhojen tanssikuvia ja tehä vähän blogijuttuja. Kolmen aikaan lähetään Hakamettään kattoon Tappara - Sport ja sitä kun Tuukka palaa kotiin! Tarkotuksena olis myös vielä tänään lukee maanantain kokeeseen. Kerron nyt myös tässä samalla vähän mitä kaikkee on tapahtunu tällä viikolla. Huomenna on edessä se Helsingin reissu, jossa menee koko päivä ja oon vasta yöllä kotona. Todennäkösesti tuun maanantaina kirjottaan my dayn mun Helsingin reissusta. Mutta nyt asiaan eli niihin sisustustavaroihin mitä käytiin iskän kanssa tällä viikolla Ikeasta ostamassa.
 

 
Kun sain joululahjaks tän Peltolan pelaajataulun oon miettiny mihin laittaisin sen. Löysin sitten Ikeasta tälläsen seinälle kiinnitettävän telineen mihin sain sen. Tää laitettiin mun Tappara seinälle ja nyt oikeestaan odottelen koska saan aikaseks ostaa tohon jotain muuta lisäks. Tää makso 4,99 €
 
 
 
Huoneen järjestyksen muuttumisen takia ei ollut enään Bluray laitteelle paikkaa, joten päätettiin ostaa tälläset kaksi hyllyä telkkarin alle. Toiseen sai sitten Blueray laitteen ja toiseen päätin laittaa VS esille. Nää oli 5,99 €/kpl. Lisäks ostettiin sellasia led valoja jotka oli tarkotus laittaa noiden hyllyjen alle, mutta se ei onnistunu niillä ledeillä joten ostetaan myöhemmin varmaankin erilaiset.
 
 
Mun edellinen roskis oli tosi vanha joten päätettiin nyt samalla ostaa sitten uus roskiskin, joka sopii paremmin mun huoneen väreihin. Tää maksoi 4,99 €
 
 
 
 
 
Oon kauan halunnu huoneeseeni vaaterekin ja kokovartalopeilin. Ennemmin ei oikein ollut tilaa, mutta päätin että kun huonettani muutetaan nyt hommaan ne. Tilaa ei edelleenkään oo paljoo, mutta sitten kaverien avulla löysin Ikean sivuilta tämän missä on samassa kokovartalopeili ja vaaterekki. Vaaterekki osa on just sopivan kokonen ainakin mun tarpeille :D Tää makso 49 € ja nyt oon kyllä tosi tyytyväinen.
 
Kun nyt nää sisustustavaratkin esittelin niin päätin että näytän nyt myös miten mun huone muuttui ;-) Jotain pientä muutosta ehkä vielä jossain vaiheessa tulee, mutta tässä ne suurimmat muutokset nyt ainakin tällä erää.
 
 
Tältä mun huone näytti aiemmin...
 
 
 Ja tältä se näyttää nykyään. Oon tosi tyytyväinen muutokseen, kummasti pienetkin muutokset piristää mieltä! ♥
 
 
Tää viikko oli taas tosi tapahtumarikas ja sain jotenkin nyt loppuviikosta kovan postausinnon ja tekis van mieli joka päivä kirjottaa jos vaan kerkeis :D Maanantaina mulla oli hammaslääkäri. Multa tarkistettiin että alotetaanko oikomishoitoo, mutta ei sit onneks aloteta. Maanantai illan olin vaan oikeestaan kotona. Tiistaina tehtiin iskän kanssa reissu Ikeaan jossa menikin koulupäivän jälkeen koko ilta. Keskiviikkona olin soittamassa haitarin ryhmäsoitossa, torstaina vietin koulupäivän jälkeen aikaa koululla ja venailin niitä vanhojen tansseja. Tanssit oli ihania ja ne puvut! Innolla odotan omia ens vuoden tansseja. Perjantaina oli soittotunti ja olin Noalla illalla. Tästä päivästä jo kerroinkin ja huomenna sinne Helsinkiin! Lopuks vielä muutamia kuvia tältä viikolta. Mä lähen nyt valmistautuun ja pakkaan illan peliä varten. Pitäkää kiva viikonloppu, mä palailen maanantaina! ♥
 
 
 
 
Taivas on ollu tosi hienon näkönen monena päivänä tällä viikolla ja siitä on saanu hienoja kuvia, jotka kyllä on näkyny instagrameissa!
 
 
Siiri on tosi hyvä tekeen kampauksia, joten pyysin sitä tekeen mulle Sonjan vanhoihin kampauksen ja tällänen oli lopputulos! Tää oli ihan himo kiva kampaus :-)
 
 
 
 
 
 
 
Tänään sain mun tän hetken lemppariruokaa, makaronia ja kanakastiketta
 
 
 

Ei kommentteja