Vapaapäivän my day

Moi taas! Eilen vähän lupailin, että tänään tulisin kertoon mun päivästä my dayn avulla ja niin mä nyt sitten päätin tehdä. Ei tullut kauheesti kuvailtua ainakaan nyt illan osalta, mutta enköhän jotakin aikaseks saa. Mulla oli siis tänään vapaapäivä ja päätin lähtee viettään sitä Tampereelle.

6.30 Herään herätyskellon soittoon tosi väsyneenä. Ajattelen, että millä jaksan taas alkaa herään joka päivä kuudelta kouluun huomisesta päivästä lähtien. Selailen vähän aikaa sosiaalista mediaa.6.40 Teen Sonjalle letit, jonka takia oikeastaan heräsin niin aikasin että Sonja kerkiäis sitten vielä bussiin.

6.50 Alan tekeen aamutoimia.7.20 Pakkaan laukun Tampereen reissua varten ja järjestelen vähän huonetta.

7.30 Alan tekeen aamupalaa ja syön sekä otan vitamiinit.


8.00 Valmistaudun lähtöön ja puen ulkovaatteet.

8.15 Lähen käveleen bussipysäkille ja meen bussilla Tampereelle.9.45 Oon Tampereella, josta kävelen suoraan toiselle pysäkille, joka menee Hakamettän lähelle.

10.10 Jään bussista ja meen käymään Tapparan toimistolla. Ostan sieltä iskälle pelipaidan lahjaks Sonjan kaa puoliks. Paita jää sinne vielä odotteleen nimmaria. Odottelen bussia, joten päätän käydä kotona eli Hakamettässä. Sieltä kävelen takasin pysäkille ja meen bussilla takasin keskustaan ja siitä koskariin.


10.45 Shoppailen koskarissa pari tuntia. Käyn cubuksella, tigerissä, tokmannilla, ginatricossa, intersportissa ja H&M. Ostoksista tulee esittelyä huomenna jos vaan kerkiän.12.30 Meen syömään raxiin ja selailen snäppiä samalla kunnes huomaan, että kavereitani on samaan aikaan koskarissa. Käyn moikkaamassa heitä ja käyn myös uudestaan H&M niiden kaa.13.30 Lähen takasin koskariin hakeen tavarat säilytyksestä ja käyn vielä ostamassa mäkkäristä pirtelön bussimatkalle.14.00 Kävelen bussipysäkille ja odottelen taas bussia.

14.30 Bussi on Ylöjärvellä, josta kävelen autokoululle sillä Sonja ja iskä on siellä käymässä. Tuun sitten Sonjan kyytissä kotiin.15.15 Kotona kuvailen ostokset ja järjestelen taas vähän huonetta.

16.15 Suunnittelen vähän huomista ostospostausta ja alan kirjottaan tätä postausta.

Oli kiva vapaapäivä ja kerrankin vähän omaa aikaa. Kello on nyt puol kuus ja ajattelin vielä soittaa haitaria ja mennä aikasin nukkuun, koska huomenna aikanen herätys. Tänään piti myös siivota, mutta se taitaa taas jäädä joten se olisi huomenna edessä. Nyt mä lähden tästä syömään jotain :D Palaan huomenna ostoksien esittelyn myötä!

Ei kommentteja