Viimeaikaisia ostoksia

Moi! Niin kuin eilen lupasin tulin nyt esitteleen mun viimeaikasia ostoksia. Suurin osa näistä on eiliseltä Tampereen reissulta.

Roosalle ostin tälläsen lahjapussin ja lahjan ystävänpäiväks, mutta en nyt kerro mitä ostin koska Roosa lukee tän kumminkin.

Tigeristä löysin pitkään etsimäni lokerikon meikeille tai no mun tapauksessa huulirasvoille :D Tämä maksoi 5 €. Lisäksi ostin tigeristä eväskotelon banaanille, joka on iha älyttömän söpö ja maksoi vain 2 €.

Tilasin Cubukselta parit yöhousut ja tässä on niistä toiset. Nämä on tosi pehmeet ja mukavat päällä. Nää oli alennuksessa 13,45 €.

Cubukselta toiset tilaamani yöhousut on tälläset halinallen kuvia täynnä olevat. Nämä maksoi myös alennuksessa 13,45 €.

Yöasujen puolelle tää menee..Cubukselta ostin myös tälläisen pehmeän paksun paidan, jota aion käyttää yöllä. Tämä maksoi alennuksessa 18,70 €.

Oon pitkään jo miettinyt juoksuhousujen ostamista ja eilen Tampereelta sitten ostin oikein kahdet. Nää löyty H&M ja maksoi 9,99 €/kpl. Nyt jo odotan että tulis kevät ja pääsis käyttään näitä juoksiessa.

Lisäksi ostin Sonjalle synttärilahjan hieman myöhässä kun en aiemmin ollut kaupunkiin päässyt ostamaan. Tää sisälsi vähän kaikkee suurimmaks osaks tigeristä ja sitten ostin sille myös matkalaturin. Nää kaikki makso yhteensä 45 €.

Tänään oli eka koulupäivä, oli ihan kivaa kun lähdin kesken koulupäivän työssäopin arviointiin. Sain jaksosta K3 eli parhaan ja oon tosi tyytyväinen. Pääsin sieltä arvioinnista sitten jo yhdeltä kotiin tai no menin mummulle. Kun eilen jäi ne siivoomiset ja haitarinsoitot niin tänään olisi ainakin tarkoituksena soittaa haitaria :D Siivouksen taidan taas siirtää viikonlopulle kun nyt ei vaan jaksa..tänään myös kerkesin jo ottaan pienet päikkärit ja tilaan vihdoin liput Jokereiden Playoff peliin, joka tarkottaa sitä että nään Joren hyvällä tuurilla alle kahden viikon päästä! En malta odottaa ♥ Postailen varmaan taas viimestään viikonloppuna. Nyt mä kuitenkin meen pakkaan huomista reppua ja soittaan haitaria!

Ei kommentteja