#2 Helmikuun suosikit

Heissan ja hyvää perjantaita! Kauheeta kuinka nopeesti tää loma on menny ja enään olis melkeen viikonloppu jäljellä. Täytyy kuitenkin nauttia loppuun asti. Tiedossa on vielä jääkiekkoo ja jotakin muuta. Nyt kuitenkin  on jo Maaliskuu joten päätin tulla esitteleen mun Helmikuun suosikit. Tää kuului myös yhteen toivepostauksista ;-)

1. Appelsiinit
Näitä tuli Helmikuun aikana syötyä runsaasti ja nyt myös maaliskuun alussa, mutta alkaa tuntua ettei nää enään oo niin hyviä kuin esim. helmikuun alussa.
 
2. Doris keksit
Näihin ihastuin top jaksolla, kun niitä oli kahvitauolla ja pyysin heti äitiä ostamaan myös näitä kotiin :D
 
3. Pieni pakkanen ja auringonpaiste
Rakastan vaan yli kaiken tällästä maisemaa kun aurinko paistaa ja on vähän pakkasta. Ei oo liian kuuma eikä kylmä vaan just sopiva. Tälläsiä päiviä sais olla paljon enemmän, tulee heti parempi mielikin ♥
 
4. Garnierin kasvorasva
Ostin tän joskus alkuvuodesta, mutta ei tullut ennen helmikuuta käytettyä. Kuitenkin helmikuussa käytin tätä melkeen päivittäin ja naama ei oo yhtään kuiva. Tää on just sopivan kosteuttava.
 
5. Ystävänpäivä baby lipsit
Heti kun näin että tälläsiä on sanoin Roosalle että tälläset olis kivoja ja sitten sainkin nää ystävänpäivälahjaks ;-) Käytän näitä melkeen päivittäin, nää on nii hyviä ♥
 
6. Oboy kaakao
Tätä tuli juotua viimeks syksyllä vissiin kunnolla, mutta nyt helmikuussa ihastuin tähän uudelleen ja oon juonu tätä melkeen joka päivä.
 
7. Kokovartalopeili
Heti kun sain tän kokovartalopeilin rakastuin tähän. Nyt helmikuussa tän edessä on tullu otettua jo aivan liian monta kuvaakin :D
 
8. Villasukat
Helmikuu oli kuitenkin vielä vähän kylmää aikaa joten villasukat tuli kyllä käyttöön. Nää on itseasiassa tänään saadut uudet sukat mitkä mummu teki mulle. Tykkään näistä tosi paljon ;-)
 
9. How I met your mother
Sonja suositteli mulle tätä sarjaa netflixistä ja ehdottomasti tää pääsee kuukauden suosikkeihin oon meinaan kattonu tätä vissiin joka päivä ainakin muutaman jakson.
 
Tälläset suosikit postaukset vois olla jatkossakin ihan kivoja, että näitä vois tehä vaikka useemminkin. Nyt mä kuitenkin lähen valmistautuun Hämeenlinnan vieraspelireissua varten. Tuun varmaan vielä tällä viikolla jotakin kirjotteleen, heippa! ♥

2 kommenttia

  1. Howaimeteri on kyl paras sarja 😻 Ite kattonu kaikki jaksot kahtee kertaa 😂✌🏿️

    VastaaPoista