Hello March! ♥

Heippa! Mulla on taas meneillään joku kova postausinto, koska halusin tulla taas kirjottaan jotain. Ajattelin vähän tulla kertoon tästä päivästä ja muutenkin kirjotteleen vaan jotain. Tänään on eka päivä maaliskuuta ja ensimmäinen kevätkuukausi. Mä odotan jo innolla kevättä ja sitä auringonpaistetta kunnolla mitä tänäänkin on näkyny! Tietenkin tää talvikin on kiva vuodenaika varsinkin lumen ja pienen pakkasen takia, mutta mä olisin kyllä jo valmis siirtymään kevääseen ja kesään! Maaliskuu tietää myös mulle sitä että edessä on herkkulakko koko kuukauden ;-) Tänään lähdettiin äitin kanssa jo seittemän bussilla Tampereelle, jossa vähän shoppailtiin ja sellasta. Ei kuitenkaan oltu kauaa vaan tultiin jo kahden bussilla kotiin. En sen jälkeen oo kerenny vielä muuta kuin syömään ja nyt tulin moikkaan teitä. Mä ajattelin nyt ottaa pienet päikkärit kun heräsin jo kuudelta, jonka jälkeen ajattelin lukea vähän kokeisiin ja kattoo himym. Ei mulla mitään ihmeempiä suunnitelmia oo tälle päivälle. Huomenna on tiedossa siskopäivä eli mennään Sonjan kanssa Tampereelle ja leffaan! :-) Nyt mä kuitenkin toivotan näitten tän päivien kuvien myötä hyvää loppupäivää kaikille ♥
Ei kommentteja