Laukun sisältö

Moi ja ihanaa torstaita! Pian on tääkin kouluviikko takana ja edessä viikonloppu. Mun viikonloppu on tällä viikolla aika ihanan vapaa ja nyt vaan toivon, että aurinko paistais ja pääsis tekeen pitkän juoksulenkin. Tänään ei aurinko paistanu kauheesti, mutta päätin ottaa esille mun Niken Free 5.0 lenkkarit ja vaihtaa talvikengät niihin. Tänään oli myös koulussa helppo neljän tunnin päivä ja loppuillan oonkin vaan lukenu kokeeseen ja soittanu haitaria. No onneks huomisen jälkeen ei oo ainakaan heti tiedossa kokeita. Huomenna starttaa myös kauan odotetut Playoffit. Tänään sain kuitenkin idean, että voisin tulla esitteleen teille mitä yleensä pidän laukussa mukana. Joskus tietenkin otan pienemmän laukun ja vähemmän tavaraa, mutta aika usein mun laukun sisältö koostuu näistä tavaroista:


Huulirasva
Yleensä mulla on ainakin yks huulirasva mukana, mutta kuten jo tiedätte niin niitä on yleensä paljon enemmän.
 
Puhelin
Puhelin kulkee aina mukana missä oonkaan ja useimmiten myös laturi tai ainakin matkalaturi on mukana.
 
Purkkaa
Purkkaa syön päivittäin monta kertaa ja laukussa on aina pussi purkkaa tai sitten näitä tälläsiä "matkapakkauksia" mitä mä nyt esimerkiksi oon ottanu mukaan.
 
Pientä välipalaa
Varsinkin pitkinä koulupäivinä otan jonkun pienen välipalan mukaan ja vaikka ei olisikaan koulupäivä tällänen välipalapatukka on hyvä olla matkassa ;-)
 
Avaimet
Kotiavain kulkee melkeen joka paikassa mukana ja samassa on myös tägi, jota käytän koulussa.
 
Vartalosuihke
Joku VS on myös usein mukana ja sitä tulee päivän mittaan laitettua monta kertaa. Tällä hetkellä mun lemppari on tää Coconut Passion.
 
Harja
Ilman tätä en todellakaan selviäisi sillä mun hiukset menee tosi helposti takkuun ja päivän mittaan hiuksia tulee harjattua monta kertaa.
 
Vesipullo
Usein mulla on mukana ihan vaan vettä, mutta joskus myös makuvettä. Oon alkanu juomaan vettä paljon enemmän nyt vuoden alusta, koska koulussakin on pitkät päivät niin vettä tulee juotua mikä on kyllä hyvä asia.
 
Lompakko
No täällä on ne tärkeimmät kortit ja rahat jota tarvii melkein päivittäin joten lompakko on aina matkassa mukana.
 
Käsirasva
Rasvaan käsiä myös aika usein ja tällänen pieni käsirasva kulkee aina mukana.

Kalenteri
Kalenteriin merkkaan kaikki menot yms. joten se kulkee myös matkassa, jotta sinne voi kirjata heti kaikki tulevat tapahtumat.
 
Nenäliinat
Näitä en kovin usein tarvi, mutta myös nenäliinat on matkassa jos niille vaikka tuleekin tarvetta.
 
Nyt mä teen loput iltatoimet, kertailen vielä vähän huomista koetta varten, katon salkkarit ja sitten meenkin jo pian nukkumaan, koska aamulla taas kuudelta herätys. Hyvää loppuviikkoo kaikille! :-)

Ei kommentteja