My day 21.3

Moikka! Niin kuin eilen lupasin tulin kirjottaan tästä päivästä my dayn, joten eiköhän mennä heti asiaan ;-)
 
6.00 Herään ja väsyttää, vaikka oon nukkunu yheksän tuntia. Teen aamutoimet ja yritän piristyä.
 
 
 
6.55 Lähen käveleen bussipysäkille.
 
7.10 Bussi tulee, yllättävästi taas myöhässä ja niin mun tän päivän koulumatka alkaa.
 
7.55 Bussi on Ylöjärvellä, josta kävelen kavereiden kanssa kouluun jonkun kilometrin mittaisen matkan.
 
8.15 Aamupäivän tunnit alkaa ja meillä on ensiavun opetusta. Saadaan kuunnella vähän teoriaa ja myös harjoitellaan erilaisten haavojen päälle siteiden laittoa.
 
 
 
11.30 Meillä alkaa ruokailu ja koulussa on vaihteeks pahaa ruokaa. Tehdään myös Siirin kanssa toisillemme letit (huomatkaa ero kuinka paljon paremmat Siirin tekemät on :D)
 
 
 
12.15 Alkaa iltapäivän tunnit, joilla käsitellään Parkinsonin tautia ja epilepsiaa. Tehdään myös netissä joitakin testejä.
 
15.10 Päästään koulusta ja venaan, että Roosa pääse fyssan tukarista, jonka jälkeen lähdetään käveleen bussipysäkille.
 
 
 
15.40 Lähdetään bussilla Tampereelle.
 
 
16.10 Bussi on Tampereella ja mennään heti syömään. Ollaan jo valmiiks suunniteltu, että mennään testaan Keskustorille tullut Friends & Brgrs paikka. Ruoka oli kyllä tosi hyvää, suosittelen!
 
 
 
16.40 Lähdetään käymään Jamerassa, josta ostan yhden lukiokirjan vikaa jaksoa varten. Sen jälkeen kävellään Koskariin. Koskarissa kierrellään aika monta liikettä ja jotain myös tarttuu mukaankin. Käydään myös vielä Jugissa jätskeillä (mun herkkulakko ainakin melkeen onnistuu), istuskellaan ja odotellaan bussia.
 
 
 
 
 
 
19.10 Bussi lähtee kohti kotia
 
 
 
 
20.30 Oon kotona, teen iltatoimet ja alan kirjottaan tätä postausta. Nyt katon vielä salkkarit ja meen pian nukkuun, että jaksan taas huomisen sillä huomenna taas suuntana Hakametsä! :-)

Ei kommentteja