Maaliskuun suosikit

Moi ja hyvää lauantaita! ♥ Tää aamu on lähteny tosi hitaasti käyntiin ja tuntuu etten saa mitään aikaseks. Heräsin aika myöhään ja sain aikaseks tehtyä vähän koulujuttuja. Pitäs lukee kokeeseen ja siivota, mutta en löydä ny mistään yhtään motivaatioo. No sain nyt kuitenkin aikaseks tulla kirjottaan teille mun maaliskuun suosikeista sillä onhan huhtikuu jo aika pitkällä, joten eiköhän mennä asiaan! ;-)

1. Napakoru
Tän ottoa mietin jo kauan ja nyt kun mulla on se oon kyllä enemmän ku tyytyväinen.
 
2. Pääsiäinen
Pääsiäinen oli tänä vuonna jo tosi aikaisin meinaan maaliskuussa. Silti tää on vuodesta jotenkin tosi kiva "juhla" ja siihen kuuluu tietyt perinteet.
 
3. Trivia Crack
Vaikka kuinka kauan vannoin etten koskaan lataa tätä peliä, mutta jotenkin Sonja suostutteli mut ja nyt oon ihan koukussa tähän :D
 
4. Ripsari
En tammi- ja helmikuussa käyttäny melkeen mikään päivä ripsaria ja päätin nyt maaliskuussa taas laittaa sitä useemmin. Tää kyseinen ripsari ei oo kyllä se paras ja tarkotuksena olis käydä ostamassa jonkunlainen toinen. Ehdotuksia hyvistä ripsareista saa laittaa tuleen ;-)
 
5. Playoffit
Jääkiekkofanin kauden parasta aikaa ja myös nämä pelit alkoivat maaliskuussa. Jokasessa kotiottelussa on tullu käytyä ja maanantaina taas hallille.
 
6. Jogurtti, marja, mysli- aamupala
Tätä oon tehny nyt monena aamuna aamupalaks ja tää on ehdottomasti tän hetken lemppariaamupala. Tästä oikeestaan innostuin kun yks kaverini, joka myös bloggaa syö usein tälläistä.
 
6. Juoksulenkit
Maaliskuussa sai myös ottaa lenkkarit ja juoksuhousut esiin ja lähtee juoksemaan. Auringonpaiste ja juokseminen, täydellinen yhdistelmä.
 
7. Snapchatin filter
Snapchattiin tuli uus päivitys, jossa tuli mukana uusi kirkas filter johon ihastuin heti. Käytän tätä filteriä nykyään tosi usein.
 
8. Friends & Brgrs
Oon käyny täällä vasta kerran joten tarkotuksena olis pian mennä uudestaan. Tästä tuli kuitenkin jo ekalla kerralla lemppari ja tykästyin ruokaan nopeesti.
 
Sellasia suosikeita maaliskuulta! Nyt mun täytyy kyllä ryhdistäytyä ja saada tänään ainakin aikaseks kokeisiin lukemista, mutta siivouksen taidan kyllä suosiolla jättää ens viikkoon koska nyt tuntuu että oon niin väsyny :D
 

Ei kommentteja