Summer memories

Heippa! Yritän olla tunnollisempi bloggaaja ja tulla kirjotteleen teille useemmin joten päätin nyt vielä ennen nukkumaan menoo tulla kirjottaan. Mulla ei ollu mitään aihetta mielessä mistä voisin kirjottaa joten kysyin kavereilta toivepostausta täks illaks ja sain hyvän ehdotuksen nimittäin muistella viime kesää. Kesä tulee taas pian nopeeta vauhtia joten tää on myös ajankohtainen aihe. Pakko myös nyt mainita, että Tappara voitti tänään 3-0, mulla on ollu tosi kiva päivä ja huomenna pääsee taas Stadiin rakkaan urheilun pariin. Nyt kuitenkin siihen asiaan eli esittelen teille muutamia viime kesän kohokohtia, joten enjoy! ♥

Sata Häme soi tapahtuma, joka on siis haitaritapahtuma ja tänne on tarkoitus mennä käymään myös tänä kesänä.
 
Souturetki Roosan kanssa ja samalla vähän kuvailua :D Tää täytyy ottaa uudestaan myös tänä kesänä, koska oli niin kivaa!
 
Grillaaminen, oi että mä odotan jo grillikauden starttaamista ja tällästä hyvää ruokaa!
 
Peruskoulun päättyminen oli myös tärkeä tapahtuma heti kesän alusta ja tän päivän tuun kyllä muistamaan pitkään.
 
Muutamat päivät mökillä parhaan kaverin kanssa niin kuin joka kesä ja todennäköisesti myös tänä kesänä!
 
Ensimmäinen ja viimeinen leiri isosena. Isosjuttu oli kiva ja olisin halunnu jatkaa, mutta aika ei vaan riittäny koska Tappara ja haitari meni edelle.
 
Serkun ylioppilasjuhlat kesällä, ei uskois että tästäkin on pian jo vuosi
 
Kesäiset päivät rannalla, näitä on ikävä joten kesä tule jo haluan ottaan aurinkoo ja viettään piknikkiä yms..!
 
Siskon kanssa vietetyt herkutteluhetket. Muistan tänkin kesäisen päivän tosi hyvin ja tällä hetkellä kyllä kelpais tollanen päivä.
 
Kavereiden ja siskon kanssa chillailu. Tässä taidettiin valmistautua johonkin harkkapeliin :D
 
Oi tuoreita mansikoita! Näitä on todella ikävä. Viime kesänä olin tosi innokas mansikoitten kuluttaja ja niin taitaa tapahtua tänäkin kesänä! :D
 
 
 
Asuntoautoreissu, jossa kierreltiin ympäri suomee ja päällimmäisenä jäi mielee Tykkimäen huvipuisto sekä vesipuisto! Tänä kesänä on pakko myös käydä ainakin kerran huvipuistossa ja vesipuistossa.
 
 
Laivareissut on aina kivoja ja viime kesästä jäi mieleen Ruotsin risteily ja tarkotuksena on suunnata myös tänä kesänä laivalla johonkin ;-)
 
Nyt kun näitä kesäkuvia alko katteleen aloin vaan kaipaan enemmän kesää. Olis niin kiva päästä jo rannalle ottaan aurinkoa, chillaileen, uimaan, nauttiin lämmöstä, syömään jäätelöö ja mansikoita sekä olla miettimättä koulujuttuja. Mutta mikä positiivista enään 38 päivää lomaan! Nyt täytyy ottaa loppukiri koulun suhteen ja sitten saa hengähtää muutaman kuukauden. Nyt mulla ei oo enään mitään muuta joten alan kattoon salkkareita, meen nukkuun ja kerään voimia huomista varten! ♥

Ei kommentteja