10 lempparileffaa

Moikka! Tää päivä on kulunu kokonaan melkein koulujuttujen parissa. Lisäks oon kattonu Suomen pelin sekä käyny kylällä yhessä tapahtumassa. Oon ihan sairaan väsyny ja tekis mieli mennä vaan nukkuun ja varmaan meenkin tänään aika aikasin, koska huomisesta tulee taas raskas koulujuttujen takia. Koulussa vikat kaks viikkoo on ihan täyttä tuskaa, koska 8 koetta vielä tulossa plus kaikki muut koulujutut. Tän takia loppu toukokuu tulee varmaan oleen vähän hiljaisempi täällä blogin puolella, mutta sitten taas kun loma alkaa niin tuun kirjotteleen enemmän. Nyt kuitenkin tän päivän asiaan sillä ajattelin tulla kertoon teille mun 10 lempparileffaa. En kattele kauheesti leffoja, mutta kuitenkin aina silloin tällöin. Nyt kuitenkin asiaan nää ei tuu missään tietyssä järjestyksessä, mutta ehkä joku näistä saattaa olla teidänkin lemppari ;-)
 
1. Titanic
Tää on jotenkin ihan sairaan ihana rakkaustarina ja samalla myös surullinen. Oon kattonu tän monta kertaa ja joka kerralla tää on yhtä hyvä.
 
2. Yksin kotona
Oon nähny näistä vissiin kaikki ja nää on jotenkin tosi huvittavia ja näissä saa ainakin aina nauraa :D Lisäks myös on kiva kun jossakin kohtaa tulee sellasia jännittäviä kohtauksia.
 
3. Nälkäpeli
Nää kaikki mä oon myös nähnyt. Nää on ollu tosi jännittäviä, mutta näissä on tosi hyvä juoni ja oon kyl tykänny kaikista.
 
4. Tähtiin kirjoitettu virhe
Tän leffan tarina on tosi koskettava ja alkaa melkeen aina itkettään, paitsi ekalla kerralla kun kävin leffassa tän kattomas nii en kyl alkanu itkeen :D
 
5. Paper Towns
Tää on kans juoneltaan hyvä leffa ja vähän ehkä sellanen seikkailuleffa, tykkäsin tästä myös paljon.
 
6. Napapiirin sankarit 1&2
Nää oli molemmat pakko käydä kattoon, koska kävin eka kattomas ykkösen ja kun sain tietää että myös kakkososa tulee oli sekin pakko mennä katsoon sillä ykkösosa oli niin hyvä. Lopulta nää molemmat osat sai huippupisteet multa ;-)
 
7. 21 tapaa pilata avioliitto
Käytiin kattomas tää vissiin koulusta ja tässä leffassa nauroin. Tää oli jotenkin tosi huvittava :D
 
 
8. Se toinen nainen
Tässä nämä kolme ystävystä suunnittelevat koston poikaystävälleen. Ei tästä silleen oikeen oo mitään ihmeellistä sanottavaa muuta kuin että hyvä leffa tämäkin.
 
9. Nightmare 1 &2
Yleensä en kattele kauhuleffoja ollenkaan koska mua pelottaa ne ihan sikana, mutta koska tää liitty salkkareihin ja oon niihin ihan koukussa joten mun oli pakko kattella nää. Olin kyllä ihan paniikissa ku kattelin näitä, mutta silti nää saa hyvät arvosanat ja pääsee mun lemppareihin.
 
10. How to be single
Kuten nimi kertoo niin leffassa puhutaan siitä kuinka olla sinkku. Olin menossa leffaan enkä tienny yhtään mitä mennä katsoon, joten kyselin kavereilta ja ne ehdotti tätä. Tää oli kyl hyvä valinta koska tästäkään ei huumoria puuttunu ;-)
 

Ei kommentteja