Parasta just nyt

Moi! Pitkä postaustauko tullut tällä viikolla koulun takia, mutta nyt aika väsyneenä päätin kuitenkin tulla jotain teille kirjottaan. Tästä viikosta tuun kertoon huomenna vähän lisää, mutta nyt ajattelin tulla kertoon teille mikä mun elämässä on parasta just nyt. Tää voikin olla kiva idea toteuttaa, joten ehkä tälläsiä voisi tehdä useamminkin. Mutta nyt kuitenkin mennään asiaan, onko teillä samoja asioita kuin mulla mitkä on teidän elämässä parasta just nyt? ;-)

MM-kisat
Tälläisenä kauheena lätkähulluna on tullu kaikki Suomen MM-pelit melkein katsottua. Joistakin peleistä on jäänyt eka erä katsomatta, mutta aika hyvin oon kuitenkin kerennyt koulukiireidenkin joukossa. Huomenna sitten Suomi pelaa MM-kullasta ja olishan se hienoa päättää tän vuoden lätkäkausi MM-kultaan joten toivotaan parasta!

Kaverit
Nää nyt oikeestaan on aina parhaana osana elämää. Tällä hetkellä koulu stressaa TODELLA paljon ja on ihan liikaa kaikkia kokeita, joten kaverit onneks auttaa. Muutenkin kavereillakin on saman verran kokeita joten yritetään nyt yhdessä selvitä tästä loppukeväästä.

Loman alkaminen
Tänään jäljellä lomaan 9 päivää ja todella odotan jo sitä, että se alkais. Ei siinä muuta mutta pääsis näistä koulujutuista hetkeks eroon ja odotan jo että pääsisin alottaan mun kesätyöt.
Päikkärit
Näitä nukun tällä hetkellä aina kuin vain kerkiän. Toisaalta nyt ei kauheesti oo aikaa päikkäreille, mutta joskus on kuitenkin kiva kerätä voimia parin tunnin päikkäreillä ;-)

Musiikki
Heti aamusta musiikista saa voimaa ja se jotenkin rentouttaa koulujuttujen keskellä. Tällä hetkellä kovimpana hittinä mun spotify listalla soi Saravon Pekka sekä Tampere 2. Niin parhaita biisejä molemmat ettei niihin kyllästy koskaan.

Aurinko
Tällä viikolla aurinko on paistanut muutamana päivänä, mutta kyllä se sais paistaa enemmän ja olla lämpösempi. Toisaalta ehkä toivon että ne lämpimimmät säät tulee vasta kun loma alkaa. On myös paljon kivempaa kävellä aamulla ja olla koulussa kun edes sää on hyvä eikä vettä sada kaatamalla.

Uusi sänky
Mun vanha sänky oli ollu mulla mun koko ikäni ja onneks nyt vihdoin sain uuden. Tää tuli eilen, mutta en oo vielä yhtään yötä nukkunu tässä. Parasta kuitenkin on että tää on 120 cm levee. Ens yön nukun varmasti hyvin tän sängyn ansiosta :-)

Nyt mun täytyy vielä tehdä vähän koulujuttuja tänään ja sitten nukkuun, koska aamulla aikanen herätys, että kerkeen tekeen kaiken. Pitäkää kiva loppu viikonloppu! :-)

Ei kommentteja