Photo Challenge week 5

Heissan! Toivottavasti teillä on ollu kiva viikko. Mun tää viikko on menny oikeastaan kokonaan koulun parissa ja joka päivä oon vaan lukenu kokeisiin. Koulun lisäks mulla oli tiistaina soittoesitys, joka meni ihan hyvin. Myös ens viikolla mennään ryhmän kanssa esittään sama kappale kirkkoon ja siellä saankin sitten päättötodistuksen haitarista. Torstaina olin kesätyöhön perehdyttämistilaisuudessa, joka oli kuitenkin aika turha eikä siellä oikeen kerrottu mitään uutta tärkeetä. Perjantaina olin päiväkodin kevätjuhlassa soittelemassa haitaria kahvittelun yhteydessä ja se meni ihan hyvin paitsi hyttyset kyllä vähän söi :D Viikonlopun oonkin vaan keränny voimia, nukkunu paljon ja tänäänkin olis tarkotuksena mennä päikkäreille. Tänään oon myös kerennyt jo vähän lukeen ruotsin kokeeseen, joka on huomenna ja siis vika koe! Lisäks oon tehny yhen läksyn. Nyt kuitenkin photo challengen kuvat tältä viikolta. Voimia kaikille vikaan kouluviikkoon! :-)

Maanantai
 
Tiistai
 
Keskiviikko
 
Torstai
 
Perjantai
 
Lauantai
 
Sunnuntai

Ei kommentteja