Muutama sana eläimistä

Moikka! Mites teidän alkuviikko on lähtenyt käyntiin? Mulla oikeestaan ei oo ollu mitään ihmeellistä. Oon ollu töissä, käyny lenkeillä ja ottanu aurinkoa. Tänään oon pakannu Juhannusta varten nimittäin lähdetään huomenna loppuviikoks mökille. Ollaan vietetty jo monta juhannusta mökillä ja niin myös sitten tänä vuonna. Kokkoo meillä ei oo ollu melkeen koskaan eikä tuu tänäkään vuonna oleen. Suunnitelmissa kuitenkin on ilta/yö uinnissa käymistä, paljon grillaamista, auringosta nauttimista (ainakin toivottavasti) sekä ihan vain ajan viettoa läheisten kanssa. Onko teillä jo Juhannuksen suunnitelmat valmiina? Tuun kertoon mun Juhannuksesta enemmän sitten viikonloppuna, mutta nyt tän päivän aiheeseen nimittäin ajattelin tulla kertoon teille vähän eläimistä. Itse en todellakaan oo mikään eläinhullu enkä mikään eläinten paras ystävä. Meillä ei oo koskaan ollut mitään eläintä ja tuskin tulee olemaankaan, koska oon äitin kanssa niin allerginen kaikille. Eläimet on kuitenkin söpöjä ja kyllähän niiden parissa aikaa viettäis, jos sellaisia olisi lemmikkeinä. On kuitenkin kivaa välillä mennä katsomaan kavereille niiden lemmikkejä, paitsi melkeen aina allergia tulee tielle :-( Kokoon tähän loppuun kuitenkin sellaisia eläimiä mitä ehkä itse haluaisin lemmikiksi jos vain voisin ottaa oman lemmikin, mutta nää ei tuu missään järjestyksessä.

Koira
Jos koiran ottaisin haluaisin ehdottomasti chihuahuan, koska nää on jotenkin niin sulosia. Jo pienempänä kattelin jostain kirjoista tästä koirasta tietoa. Oon kuitenkin niin allerginen koirille, etten tuu varmaankaan koskaan koiraa hankkimaan.
 
Marsu
Tällänen pieni viipertäjä olis aika sulonen omassa kodissa. Näille en edes oo allerginen, mutta niiden mukana tuleva heinä yms. sais mut kyllä iha kuoleman kipeeks suunnilleen.
 
Kilpikonna
Okei, en olis ikinä uskonu että kirjotan tästä tähän postaukseen sillä pelkään aina välillä Roosan perheen kilpikonnaa :D No kuitenkin tää olis ainakin mahdollinen lemmikki, eikä aiheuttais ainakaan mitään allergiakohtauksia.
 
Kani
Myös pienestä lähtien oon haaveillu tälläisestä pikkuisesta. Tämäkään haave ei todennäköisesti tule koskaan tapahtumaan heinien takia. Joskus kyllä todella toivoo ettei olis näin allerginen kaikille.
Kissa
Voi kun tällästäkin kuvaa kattelee. En kestä tää on ihan ylisöpön näkönen!! Mutta arvaattekin varmaan, allergia joka on pahin kissoja kohtaan. Toivottavasti allergiat vois lähtee jossain kohtaa pois tai ainakin lievemmiksi ;-)
 
Nyt aloin miettiin, että ehkä joskus tulevaisuudessa voisinkin harkita jonkin lemmikin ottamista, sillä onhan nämä aivan ihania ja kun vaan jaksaa pitää siitä huolta ja antaa läheisyyttä :-) Nyt lähden kuitenkin tekemään iltapalaa ja pian nukkumaan sillä huomenna on työpäivä. Kivaa loppuviikkoa kaikille! ♥

Ei kommentteja