Se kaikki oli vaan kuplaa, ja mä tiesin että se poksahtaa

Heipsan! Tän laulun sanat jotka otsikossa näkyy on pyöriny mun päässä koko viikon ja oon kuunnellu tota biisiä tosi paljon :D Oikeestaan se on tullu tosi lyhyessä ajassa mun yheks lemppariks. Koko alkuviikko onkin mennyt suurimmaks osaks töitten parissa, mutta tykkään tästä työstä niin paljon ettei se haittaa! Ainut miinus on kun joutuu heräileen aamuisin niin aikaisin. Lisäks oon kerenny alottaan netflixissä uutta sarjaa, Gossip girliä kun sain himymin vihdoin katsottua loppuun..ei mennyt kuin kolme kuukautta :D Kuitenkin oon nyt jo ihan koukussa Gossip girliin ja eilinen ilta menikin kokonaan sen parissa. Kävin kyllä eilen ja myös tänään yli tunnin lenkillä ja nyt on kyllä hyvä mieli :-) Täytyis alottaa ihan säännöllisesti kävelylenkit sekä joskus myös juoksulenkit. Loppuviikon suunnitelmat on aika selvät. Huomenna meen hammaslääkäriin ja sitten loppuillaks Sonjan kanssa Ideaparkkiin shoppaileen. Perjantaina meen kattoon Siirin kans rullakiekkoo ja sieltä sitten Siirille yöks. Viikonlopun aikana olis tarkotuksena olla ainakin Roosan kanssa, tehdä lenkkejä sekä vain rentoutua netflixin parissa tulevaa työviikkoa varten. Nyt mä toivotan näiden kesäisten kuvien myötä kivaa loppuviikkoa kaikille! ♥
Ei kommentteja