Toukokuun suosikit

Heissan! Kesäkuuta on menny jo melkeen kaks viikkoa, mutta nyt sain vasta aikaseks tulla kirjottaan Toukokuun suosikeista, joten eiköhän mennä suoraan asiaan ;-)

1. Vappu
Toukokuu alkaa aina vapulla ja tykkään tästä juhlasta siks, koska sillä alkaa tää vika kevätkuukausi ja aurinko alkaa lämmittään kunnolla. Vappuun kuuluu aina tietyt herkut, ilmapallot sekä tietenkin serpentiini.
 
2. Äitienpäivä
Tää on toinen Toukokuun kivoista juhlista. Tykkään, että äideille on tehty yks päivä vuodessa jolloin heitä kaikkia muistetaan ja annetaan lahjoja.
 
3. Sänky
Oon hehkuttanu tätä varmaan jo liikaa ja hehkutan edelleen, mutta oon niin iloinen tästä että tää kyllä pääsi ehdottomasti ekana toukokuun suosikkeihin! :-)
 
4. Jäätelöauto
Monen vuoden tauon jälkeen tajusin, että kyllähän se jäätelöauto kulkee edelleen vaikka siellä ei olekkaan tullut käytyä. Ehkä tänä kesänä tää tulee muuttuun ja käyn siellä aina kun se vaan tulee :D
 
5. Kesäloma
Ehdottomasti yks suosikeista. Tän olis voinu laittaa kesäkuunkin puolelle, mutta kun meillä kuitenkin loppu koulu toukokuun puolella päätin laittaa sen tähän. Viimeset viikot oli sellasta tuskaa, että kyllähän tää loma nyt kelpaa, alkaa meneen vaan kauheeta vauhtia..
 
6. MM-kisat
En oikeen tiiä onks näissä mitään sen enemmän selittämistä, paras osa vuodesta!
 
7. Omena-päärynä mehu-kivennäisvesi
Maiston tätä ekaa kertaa vappuna ja ihastuin tän makuun. Tää on ihanan raikasta varsinkin kylmänä ja toukokuun aikana tätä onkin tullu juotua ihan kiitettävästi :D
 
8. Raitapaita
Tuurissa tätä ostaessani mietin, että tätä tuun varmasti käyttään paljon. Toukokuun aikana tää nousikin yheks lempparivaatteeks :-)
 

Ei kommentteja