Unelma matkailupaikat

Moikka! En ookkaan tällä viikolla oikeen kerenny tai jaksanut tulla kirjotteleen. Joka päivä töitten jälkeen oon melkeen nukkunu kahen tunnin päikkärit ja sitten loppuillan siivoillut. Tää viikko nimittäin on siivousviikko ja oon käyny kaikki kaapit ja laatikot läpi. On tullu heitettyä aika paljon turhaa tavaraa pois ja vielä viikonlopun ohjelmassa olisi vaatekaapin siivous, pölyjen pyyhkimistä ja imurointia. Lisäks huomenna pyöräilen äitin kanssa läheiseen kahvilaan ja Roosaakin viikonlopun aikana olis tarkotus nähdä. Nyt kuitenkin tän päivän aiheeseen eli ajattelin tulla kertoon teille 10 paikkaa mihin haluaisin matkustaa elämäni aikana. En käy paljon yhtään ulkomailla, mutta näissä kaikissa olisi kiva käydä ainakin kerran elämässä :-)
 
1. Pariisi, Ranska
Oon koko elämäni halunnu käydä kattomassa Eiffel tornia, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa pääsenkin.
 
2. Rooma, Italia
Haluaisin käydä kattomassa Italian hienoja rakennuksia ja syödä sitä kuuluisaa pitsaa. Vähän ärsyttää ku yks kaveri just tällä hetkellä Italiassa :(
 
3. Thaimaa
Thaimaassa haluaisin käydä monessakin paikassa, mutta tälläinen rantaloma olis just mun mieleen.
 
4. Barcelona, Espanja
Mun sisko on halunnu koko elämänsä ajan mennä Espanjaan joten ehkä sitäkin kautta myös mä haluaisin sinne. Varsinkin Barcelona olis hieno kaupunki lomaa ajatellen.
 
5. Kanada
Kanadassa haluaisin ainakin käydä kattelemassa jääkiekkoo tietty, mutta eniten ehkä haluaisin käydä Toronnossa.
 
6. Kanariansaaret, Espanja
Tää olis myös toinen paikka Espanjassa missä haluaisin käydä. Tää on suomalaisten yks suosikki lomakohteista ja se olis myös kiva itse kokee.
 
7. Kreeta, Kreikka
Muutamat mun kavereista on käyny Kreikassa ja sanonu sen olevan hieno maa ja siltä se näyttääkin. Kreeta olis yks kiva paikka missä haluaisin käydä.
 
8. Malediivit
Tätä vois sanoo ehkä vähän oudommaksi maaksi, josta ei niin kauheesti puhuta. Nää ihanat rannat kyllä houkuttelee mua jokaseen maahan, mutta myös täällä olisi kiva vierailla.
 
9. New York, Yhdysvallat
Tää kaupunki on kokonaisuudessaan vaan niin upea nähtävyys, että tänne kyllä kelpais mennä.
 
10. Niagaran putoukset, Yhdysvallat
Viimeisimpänä, mutta kuitenkin yhtä paljon haluttu paikka. Tää maisema on vaan niin täydellisen ihana..kumpa vaan pääsisin tonne just nyt.
 
Nyt mulle tuli tän postauksen takia kauhee matkakuume, että haluisin vaan matkustaa noihin kaikkiin maihin :D Ehkäpä yritän tehdä tavoitteen ja käydä kaikissa kerran ;-) Nyt kuitenkin kivaa viikonloppua kaikille! ♥
 
 

Ei kommentteja