Apple family ❤️
Paras elektroniikkamerkki on ehdottomasti Apple, ainakin mun kohdalla. Nyt voin sanoa, että mulla on kunnon applen family kerättynä. Tällä hetkellä en mitään mun tuotteita vaihtais muuhun merkkiin. Joskus muutama vuosi sitten olin varma, että en ikinä osta applen tuotteita että eivät ne hyviä ole. Niinpä vain kaikki mielipiteet muuttuu ja nyt mulla on ipad, puhelin ja tietokone applen. Tulinkin nyt hieman kertomaan näistä mun kolmesta rakkaasta enemmän ❤️
Puhelimena mulla on käytössä applen Iphone 6. Tän ostin tämän vuoden alussa, tammikuussa. Oonkin esitellyt tän aika hyvin silloin ja kyseinen postaus löytyy täältä. Nyt puoli vuotta tätä käyttäneenä täytyy sanoa että oon erittäin tyytyväinen! Puhelin on tosi ahkerassa käytössä mulla koko ajan ja tää on kyllä erittäin hyvä mun käyttöön. Ostaessani tätä mietin että olisiko se 6S vai vaan 6 ja ei niillä edes ole paljoa eroa. Oli hyvä, että ostin juuri tämän sillä tää on mun käyttöön täydellinen. Erityistä plussaa tälle kameralle sillä mulla ei oo koskaan ollut käytössä näin hyvää kameraa puhelimessa. Sen kyllä huomaa sillä kuvia on nyt jo joku 1600 :D Täytyisi varmaan joku päivä alkaa siirtään niitäkin koneelle. Tää puhelin on siis hopean värinen ja monenlaiset kuoret oon tähän jo ehtinyt hankkimaan. Sen varmaan huomaakin, että oon ihan koukussa kaikkiin kivoihin kuoriin :D Tälle puhelimelle kyllä täydet pisteet! ❤️Mulla on ipadina applelta ipad mini 3. Ensimmäisen ipadin ostin jonku kolme vuotta sitten suunnilleen ja mallina silloin oli ipad mini. Tämä kuitenkin noin vuosi sitten rikkoutui ihan skopan penkin alla ja saatiin se onneks vakuutuksesta. En halunnut sitten enää samaa, sillä se oli jo aika vanha malli joten päädyin ostamaan ipad mini 3. Tästä en joutunut läheskään koko osaa maksamaan sillä vakuutus maksoi vanhasta niin paljon takaisin. Tää ipad on just sopivan kokonen. En ensinnäkään oo koskaan halunnut isompaa ipadiä paitsi ehkä silloin kun Sonja osti itselleen mutta se vaihe meni ohi. Nää pienemmät ipadit on juuri sopivan kokoisia ja tosi helppo kuljettaa! Mulla ei ookkaan tähän kuin yhdet hyvät kuoret joten pitäisi tässä varmaankin lähiaikoina hankkia uudet. 


Ipad on mulla nykyään paljon vähäisemmässä käytössä kuin joskus. En oikein tiedä mihin käyttö on vähentynyt, mutta ainakin puhelimen ostettuani en enään oo käyttänyt snapchattia ipadilla. Ehkä tämän koneenkin hankinnan myötä käyttö on jäänyt vähäisemmäksi. En kuitenkaan luopuisi ipadistä sillä kyllä silläkin on monet hyvät puolet. Ainakin iltaisin se on tosi kätevä blogien selailuun ja myös netflixin kattelemiseen.
Viimeisenä ja uusimpana applelta mulla on tämä tietokone, MacBook Air pienemmässä koossa. Viime viikolla jo esittelinkin tämän paremmin. Tietokonetta tarvii todella paljon jos bloggaa ja muutenkin koulussa sekä monessa muussa jutussa. Nyt parin viikon käytöllä suoraan sanottuna rakastan tätä konetta enkä kyllä vaihtais tätä mihinkään. Vielä on paljon monenlaista opeteltavaa tän koneen parissa, mutta onhan tässä aikaakin :D En nyt sen enempää tästä puhu, sillä edellisessä postauksessa tästä koneesta tulikin kaikki tärkeä esille ;-)

Näiden arvioiden perusteella en kyllä osaa muutakuin kehua ja suositella applen elektroniikkatuotteita. Muutama huono puoli on, että nää maksaa paljon enemmän verrattuna muihin, mutta kyllä nää on laadultaankin sen arvoisia. Lisäksi applen laturit ei kestä, tää on testattu. Puhelin on ollut mulla puoli vuotta käytössä ja oon joutunut ostaan vissiin jo kaks uutta laturia. Tästä iso miinus!  Onko teillä käytössä paljon applen tuotteita?Ei kommentteja