Bloggaaminen

Mietin, mistä voisin kirjoittaa ja päädyin aiheeseen bloggaaminen. Itselläni bloggaaminen alkoi vähän päälle puoli vuotta sitten. En tiennyt yhtään mitä tästä tulisi, mutta ainakin vielä tää blogi on pystyssä! Tästä on tullut tavallaan mulle jonkinlainen harrastus sillä pyrin kirjoittamaan aina kuin vain mahdollista ja kun asiaa sekä aiheita riittää. Oon huomannut vanhoja postauksia lukiessa, että kyllä oon kehittynyt jonkin verran. En kovin paljoa, mutta huomaa teksteistä että jotakin on tapahtunut. Tykkään pitää bloggaamista ajanvietteenä. Mulla on aika usein tylsää varsinkin nyt lomalla kun ei ole mitään koulujuttuja. Tylsinä aikoina aika usein suunnittelen tulevia postauksia tai sitten kirjoitan niitä valmiiksi. Kovin suosittu mun blogi ei oo, mutta mua ei se sinällään haittaa vaan on kiva, että tietää kuitenkin jonkun lukevan tätä! Tämä on myös hyvä pieni päiväkirja itselleen ja usein luenkin mun vanhoja postauksia ja katson mitä kaikkea on tullut tehtyä!Ihanteellinen postaustahti on sellanen mistä mä tykkään myös muiden blogeissa. Mulle se merkitsee sitä, että pyrin tekemään kuukaudessa noin 15 postausta. Tää ei kuitenkaan oo mikään sellainen raja, mihin olisi pakko päästä. Ei tietenkään silloin voi kirjoittaa tekstiä pakolla jos ei yhtään kiinnosta. Onneksi tälläisiä päiviä tulee tosi vähän mun kohdalle ja silloin en kyllä kirjoita. Alussa en oikein osannut panostaa tekstiin ja kuviin, mutta ajan myötä oon siinäkin kyllä jonkin verran kehittynyt. Mulla on aika paljon kuitenkin kehitettävää kuvien ja niiden muokkaamisen suhteen, mutta kyllä sekin tulee sitten joskus ajan kanssa.Aloitin bloggaamisen vähän ehkä kiireisessä elämäntilanteessa sillä oli saksaan lähtö pian edessä ja sillain. Olin kuitenkin miettinyt pitkään, jo monta kuukautta että bloggaaminen voisi olla kivaa ja tällä hetkellä kyllä oon tyytyväinen, että aloitin tämän. Seuraan aika monen blogeja ja niistä oonkin saanut paljon inspiraatiota! Joskus voisi ihan kertoa lemppariblogejakin, mutta toisaalta olis myös kiva saada jotakin uuttakin luettavaa. Blogeja voi myös vinkkailla mulle, niin käyn katsomassa ja liityn mielenkiintoisiin lukijaksi. Jotenkin itse tykkään tosi paljon toisten blogejen selaamisesta.Välillä olisi kiva tietää teidänkin mielipiteitä ja kehityksen kohteita, joten kommentteihin voi kirjoitella aina niitä ;-) Tällä hetkellä en missään nimessä haluaisi lopettaa tätä enkä aiokkaan kun vielä ainakin into tähän on näin suuri! Mitäs piditte tälläisestä blogista kertovasta postauksesta?


Mekko - H&M

2 kommenttia

 1. Kiva pohdiskeleva teksti, kirjoitat sujuvasti! :) Mäkin tykkään kirjoitella silloin, kun mulla on inspiraatiota siihen. Blogin alkuaikoina otin ehkä vähän liikaa paineita tiheästä postaustahdista. :D Sun blogissa on hyvälaatuisia kuvia ja banneri on hieno. :) Voit käydä tsekkaamassa mun blogin, jos tykkäät!

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä käyn katsomassa sun blogia :-)

   Poista