Kesäkuun suosikit

Ihanaa alkanutta päivää kaikille! Nukuin yllättävän hyvin yön leikkimökissä, vaikka välillä olikin vähän kylmä. Eikä kyllä parempaa herätystä voi toivoo kun tuun sisälle ja äiti on leiponut pullia ♥ Kohta pääsee herkutteleen niillä. Sain illalla en tiiä hyvän vai huonon idean, mutta ajattelin pitkästä aikaa lukee jonkun kirjan nyt kesän aikana. Luen kirjoja tosi vähän enkä oikeen tiedä mikä olis hyvä joten ehdotuksia otetaan vastaan! Lisäksi oon koko viikon tuskaillu miten saan spotify premiumin käyttöön niin että sen voi maksaa pankkikortilla. Oon lukenut että sen pystyisi maksamaan sillä mutta kun meen sinne niin ei tuu sellasta vaihtoehtoa. Kaikki apu olis nyt tarpeen tässäkin asiassa, jos joku tietää! Tänään sää näyttää pilviseltä ja sateiselta etten oikeen tiiä mitä tekemistä keksitään Roosan kanssa, sillä se tulee tänään meille muutamaks yöks. Meidän piti toteuttaa telttaretki, mutta sääennuste oli niin huono että päätettiin siirtää se myöhempään. Nyt kuitenkin tulin esitteleen teille ne kesäkuun suosikit mistä oonkin jo vähän puhunut :-)

Gossip Girl
Aloittelin katsoon tätä sarjaa kesäkuun aikana ja oon päässy kolmannelle kaudelle. Täytyy sanoa, että tää on ihan paras sarja, ainakin parempi kuin himym.
 
Puuro
En ollut ennen kesäkuuta syöny puuroo varmaan vuoteen, mutta nyt siitä tuli taas mun yks lemppari aamupala. Kaurapuurosta en niinkään välitä, mutta ruispuuro on parasta ja kun siihen vielä lisää marjat! ♥
 
Jalkapallon EM-kisat
En olis ikinä uskonu, että nää pääsee kuukauden suosikkeihin. Kun nää pelit alko päätin etten katso niitä, mutta aloinpahan katsoon yks tylsä ilta ja sitten niitä tulikin katsottua monena päivänä :D
 
Pyöräily
Kesän yks hyvistä urheilulajeista. Pyöräilin Muroleeseen, monta kertaa kylälle sekä useampana päivänä töihin. Kyllä kilometrejä kertyi useampikin.
 
Mansikat
Kesäkuussa söin myös kesän ekat mansikat ja pakkohan ne suosikeihin oli laittaa. Oon tosi innokas syömään mansikoita ja niitä meneekin melkeen päivittäin.
 
Päiväpeite
En oo oikeen ikinä ollut innokas petaan mun sänkyä, mutta tän uuden päiväpeitteen ansiosta sitä tulee nykyään pedattua joka päivä. Tää on jotenkin niin ihanan valoisan värinenkin!
 
Subway Surf
Pelasin tätä joskus ihan innolla ja nyt kesäkuussa latasin tän uudelleen. Tää on oikeesti kiva peli ja hyvä ajanviete.
 
Sauvakävely
Kesäkuun aikana lenkkeilin PALJON ja pyrin jatkamaan sitä myös heinäkuun aikana. Tavoitteena on käydä ainakin neljä kertaa viikossa lenkillä ja sauvakävely on paljon tehokkaampaa kuin tavallinen kävely. Ja ennen kaikkea tää on tosi kivaa!
 
Juhannus
Juhannus on pieni juhla muiden joukossa, mutta mun mielestä tosi kiva keskikesän juhla. Tän vuoden Juhannus meni mökillä ollessa ja kaikkea kivaa tehdessä. Siitä kerroinkin jo aikaisemmin.
 
Mä lähden nyt syömään niitä pullia ja muutakin aamupalaa, mukavaa sunnuntaita kaikille! :-)

Ei kommentteja