Mökkilaiffii


Kuinka monella teistä on mökki? Se on paikka, missä voi tehdä vaikka mitä ja nyt ajattelinkin tulla kertoon teille enemmän mitä meidän mökillä voi tehdä ;-)Täällä voi rauhoittua ja kuunnella sekä elää ihanaa luonto/lande elämää. Ympärillä muutamia naapureita, luonnon rauha, peltoa ja muutamia teitä, jotka eivät ole missään parhaassa kunnossa. Miinuksena on se, että mökkimme ei sijaitse järven rannalla eikä saunasta pääse pulahtamaan nopeasti uimaan.

Voi kulkea oikeastaan missä vaatteissa tahansa sillä paljoa ei naapureita tai muita näy, sillä kaikki lähistöllä olevat talot taitavat olla kesäasuntoja. Ei siis tarvitse katsella joka päivä mitä pukee päälle vaan laittaa sellaiset vaatteet missä viihtyy hyvin ;-) Ja parasta on, että täällä saa pitää kumppareita silloin kun haluaa!Tylsiä päiviä ei oikeastaan löydy paitsi ne sateiset päivät kesälläkin. Kuitenkin aina silloinkin keksii monenmoista tekemistä ja voi vaikka leipoa tai lakata kynsiä, mitä nyt ikinä keksiikään! Tykkään viettää täällä monia lomia ja ainakin joulu sekä juhannus ovat sellasia juhlia, mitkä on perinteenä täällä viettää.

Kieltämättä paras asia mökkeilyssä on ulkosauna. Mökillä tulee saunottua oikeastaan joka päivä kun täällä on ja sitä saunaa ei kyllä voita mikään! Paitsi se järvi tossa vieressä olis kyllä tosi kiva. Kunnon mökkeilyyn kuuluu tietysti myös ulkovessa :D Välillä ei niin kivaa, mutta on kai aina kaikella hyvätkin puolet!
Talvisin täältä löytyy monenmoista aktiviteettia ainakin mulle. Vaari on jo useampana talvena ajanut pellolle ladut missä voi hiihtää ja myös moottorikelkkailla. Mökki maisemat on aivan upeita talvisin, varsinkin kun kaikki on kunnolla lumen peitossa. En malta odottaa, että pääsisin tänne taas talvella kuvailemaan kaikkea.


Kertakaikkiaan tää mökkeily on niin virkistävää ja hauskaa välillä, ettei edes huomaa ajankulua. Aurinkoiset päivät kuten tänään piristävät mukavasti tätä lande elämää! Nyt alkaakin taas viikko täällä olemaan takana muutamien reissujen myötä, että huomenna meenkin kotiin. Ens viikko onkin aikalailla siivousta äidin juhlia varten. 
Kertokaa kuitenkin mielipidettä mitä piditte tälläisestä erilaisesta tekstistä välillä? :-)

Ei kommentteja