My new love, macbook air ❤️

Mun uusi rakkain asia, applen tietokone. Lähipäivinä en oikeastaan ole edes paljoa tehnyt muuta kuin ollut tän koneen parissa ja tutustunut tähän. Nyt tulinkin esittelemään tän mun uusimman applen elektroniikka laitteen teille. Kyseessä on siis macbook air 11.6. En oikeen tiedä mistä edes alottaisin, mutta kerron nyt ainakin aluksi miten päädyin tähän. Sain jonku viis vuotta sitten joulupukilta mun ensimmäisen tietokoneen. No silloinhan se oli aivan mahtava ja ihana juttu, mutta nyt se kone on jo niin vanha etten käytä sitä enään ollenkaan paitsi joskus kuvien katseluun. Tämä vanha tietokone myös lagii ihan liikaa eikä mun hermot edes kestäis sitä enään. No muutamat pari vuotta oonkin sitten pärjänny perheen yhteisellä koneella, mutta kauan on ollut jo mietinnässä uuden koneen hankkiminen.
Nyt sitten vihdoin sain siihen rahat kerättyä ja hankittua tän! Pitkään myös mietin, että minkälaisen koneen ostan. Mietin aika monen merkinkin kohdalla, mutta apple vei aikaisempien elektoniikka tuotteiden kohdalla voiton. Googletin monenlaisia applen eri koneita, mutta kun huomasin tän koneen ominaisuudet, varsinkin sen kuinka kevyt tää on olin heti tämän kannalla. Mielipiteeni ei sitten enään muuttunut parin kuukauden aikana vaan hommasin tämän. Näitä MacBook Air koneita on siis kaksi eri kokoo, mutta koska kone tulee olemaan myös koulukäytössä paljon ja tällä tuun kirjottaan myös ylioppilaskirjoitukset oli tämä pienempi koko paljon parempi. Tän kokoinen on helppo kuljettaa ja muutenkin tämä oli sitten halvempi!
Tosiaan koneen hankinta oli myös koulun takia edessä sillä kaksoistutkintolaiset eivät saa koulun puolesta konetta mikä on ehkä vähän epäreilua. Kuitenkin on tässä tosi paljon hyvääkin ja tää on paras kone bloggaamisen puolesta! Sitten vähän perustietoja seuraavaksi ;-) Tässä koneessa on taustavalaistu led näyttö ja myös pimeällä näppäimistö valaistuu, joka on tosi hyvä asia sillä näkee pimeelläkin kirjoitella. Koneessa on 128 giganen tallennustila ja jopa 9 tunnin akun kesto. Akku on tosi hyvä, että tää kestää pitkään niin ei tarvi aina olla lataamassa kuten aiemmissa koneissa.
Tämä kone painaa vain vähän päälle kilogramman, käsittämätöntä kuinka ihanan kevyt! Ja mikä parasta koneessa on entuudestaan kolmen vuoden takuu ja kun käyn kuukauden päästä arvostelemassa tämän verkkokaupan sivuilla saan vielä kahden vuoden lisätakuun. Ostin tämän siis Pirkkalan verkkokaupasta, samalla kerralla tälle myös suojalaukun ja koneeseen office paketin, mitä siis käytetään paljon koulun puolesta eli se oli vähän pakollinen. Koko koneelle tavaroineen tuli hintaa 1088 e. Vähän suurempi ostos tällä kertaa, mutta oli se sen arvoista sillä nyt mulla on kokonainen apple perhe koolla. Tällä hetkellä en vois olla enenpää tyytyväisempi. Vielä on paljon opettelemista koneen kanssa, mutta kyllä tää tästä! Voisin vaikka vielä vähän myöhemmin tulla arvosteleen tätä enemmän kunhan oon tutustunut tähän paremmin. Mitäs pidätte mun uusimmasta ostoksesta? ;-)
Ei kommentteja