Tampereen reissun my day

Moi! Tänään Roosa lähti meiltä ja meillä oli kyllä ihan huippukivat neljä päivää. Kerettiin tekeen vaikka mitä eikä huono sääkään paljoa menoa haitannut. Meidän tekemisistä oonkin jo vähän puhunut ja pian kuulette eilisestä lisää. Roosa lähti tänään joskus viiden aikoihin, jonka jälkeen mä katsoin vielä netflixiä, kävin sauvakävelyllä, saunassa, tein iltapalaa ja nyt tulin moikkaamaan teitä. Katson tänään ainakin vielä yhden jakson gossip girliä ennen kuin meen nukkumaan. Huomisen suunnitelmat menivät uusiksi sillä piti mennä Siirin kanssa särkkään, mutta päätettiin siirtää reissua sadepäivän takia myöhemmäksi. Toivottavasti nyt joku päivä olisi hyvä sää ja ajankohtakin sopisi molemmille! Nyt kuitenkin tämän päivän aiheeseen. Kerron teille mun ja Roosan eilisestä Tampereen reissusta my dayna. Päätettiin maanantaina, että olisi kiva tehdä jotakin erilaista ja sellaista sitten keksittiinkin, pian näätte mitä se oli! ;-)

7.55 Herätään herätykseen ja aika pian lähdetään leikkimökistä hyvin nukutun yön jälkeen sisälle. Tehdään kaikki aamutoimet ja muutenkin valmistaudutaan.


9.15 Lähdetään kävelemään bussipysäkille

9.30 Bussi tulee ja matka kohti Tamperetta voi alkaa

11.15 Matkalla on bussin vaihto, mutta tällöin saavumme Tampereelle. Heti sinne päästyämme lähdemme kävelemään Torni hotellille. Sinne onkin yllättävän vaikea löytää reitti :D

11.30 Ollaan perillä, noustaan hissillä ylimpään kerrokseen, josta ostetaan jätskit. Parasta on, että sieltä saa Tappara nimistä jäätelöä! Katsellaan Tamperetta ihanan korkealta samalla nauttien jäätelöstä. Oon pitkään halunnut käydä Torni hotellissa ja vihdoin sain tän toteutettua! ♥ Lopuksi otamme vielä muutamia kuvia. Päivän asun esittelen postauksen lopussa.


12.15 Lähdetään Torni hotellilta kävelemään kohti Keskustoria. Kun pääsemme keskustorille mennään syömään heseen. 
 
12.45 Lähdetään hesestä kävelemään läheiseen keskukseen, jossa sijaitsee megazone johon ollaan menossa. Tässä vaiheessa meillä on aika paljon odottelu aikaa joten istutaan vain ja ollaan puhelimilla.

14.00 Päästään vihdoin Megazoneen, joka on aivan mahtava kokemus! Pelataan kaksi erää. Ekassa erässä ollaan pihalla kaikesta, mutta toinen sujuukin jo paremmin. Tälläinen idea kannatti todella toteuttaa ja varmasti meen tänne joskus uudestaankin!


15.05 Kävellään bussipysäkille

15.30 Bussi tulee ja kotimatka alkaa

17.00 Ollaan kotona ja Roosa siis tulee meille vielä yhdeksi yöksi. Tässä välissä vain makoillaan ja chillaillaan sekä minä teen photo challenge postauksen.

19.00 Nälkä alkaa olla jo kova joten aletaan tekeen iltapalaa ja tuleekin syötyä aika paljon.


20.00 Ollaan saatu iltapala syötyä ja siivottua ja alkaa tekeen hirveesti mieli sipsiä ja megistä joten päätetään lähteä käymään nopeesti pyörillä kaupassa :D


20.35 Ollaan takaisin meillä, mennään käymään saunassa, tehdään iltatoimet sekä lähdetään leikkimökkiin.

22.00 Päätetään alkaa katsomaan kaikkia vanhoja Salkkareiden jaksoja sillä ei keksitä muutakaan tekemistä.


23.50 Salkkareiden katsominen ei enään huvita joten mä alan katsomaan gossip girliä.

1.15 Lopetan Gossip Girlin katsomisen ja selaan kaikki sosiaaliset mediat.
 
1.41 Toivotan kaikille hyvää yötä tosi kivan päivän jälkeen! ♥

 
 
T-paita - Tuuri
Farkut - Ginatricot
Farkkutakki - H&M (siskon)

Ei kommentteja