Tulevaisuuden haaveita ja suunnitelmia

Moikka! Tällä hetkellä kirjoittelen teille Ylläksen leirintäalueelta mihin tultiin muutama tunti sitten. Mulla oli tässä sopivasti nyt aikaa ennenkuin mennään saunaan, joten ajattelin että olisi kiva tulla kirjoittaan jostakin. Kaikki ajattelee joskus tulevaisuutta niin kuin mä myös aika usein. Päätinkin, että tästä olisi kiva kertoa myös teille :-) On muutamia asioita, jotka haluan varmasti toteutuvan ja jotkut ovatkin vain haaveita ja unelmia minkä aina toivoisi tapahtuvan. Kokosin tähän yhteen muutamia juttuja. Toivottavasti tykkäätte! :-)


Perhe
Tää on sellainen asia minkä varmasti suurin osa haluaisi tapahtuvan. Itse haaveilen aviomiehestä sitten joskus tulevaisuudessa, jonka kanssa saisi jakaa koko loppuelämän ihan vanhaksi saakka. Lisäksi sitä toivoisi, että saisi lapsia. Tällä hetkellä haaveena olisi 3 lasta, mutta siihen on kuitenkin vielä monta vuotta aikaa, että suunnitelmat voivat muuttua.

Omakotitalo
Joskus opiskelujen päätyttyä ja perheen perustettua eli monen vuoden päästä haluaisin muuttaa omaan omakotitaloon. Toivoisin, että tämä talo kestäisikin sitten koko loppuelämän ettei tarvitsisi aina muuttaa. Haaveena olisi sopivan kokoinen, jota en oikein vielä osaa määrittää mutta ei kuitenkaan liian iso talo joka taas olisi kamala homma siivota.

Lemmikki
Oon varmaankin sillä kannalla, että tämä ei tule koskaan tapahtumaan. Jos kuitenkin olisi olemassa pieni mahdollisuus saada tämä allergia pois tai ainakin lievemmäksi unelmana olisi jokin lemmikki. Tää tuntuu jotenkin tällä hetkellä todella kaukaiselta sillä en niinkään välitä lemmikeistä. Toisaalta kun ajattelee niin chihuahua olisi niin söpö omassa talossa. Ehkä sitten joskus aikanaan! ❤️

Matkustelu
Elämän aikana ja vanhempana haluaisin matkustella mahdollisimman paljon. Oli se sitten Suomessa tai ulkomailla matkustelua, mutta kuitenkin paljon sitä! Haluan nähdä maailmaa ja monia erilaisia paikkoja. Kumpa pääsisi vielä joskus todella moneen ulkomaan maahan. Suomessa oonkin kiertänyt lapsuuden aikana huiman määrän paikkoja, mutta ainahan niitä voisi kierrellä uudestaan, vaikka asuntoautolla!

Auto
Ei ole vielä minkäänlaista tietoa millaisen auton haluaisin, mutta kuitenkin jonkinlaisen. Ajokorttiakaan en ajatellut heti 18-vuotta täytettyäni ajaa vaan odotella, sillä tuun varmaankin ensi vuoden aikana muuttamaan opiskelupaikan takia kotoa pois. Kaupungissa kuitenkaan ei tarvitse niin paljon omaa autoa kuin maalla. Lisäksi unelmana olisi joskus saada oma asuntoauto millä reissata ympäri suomea. Olisi hieno saada jatkaa tätä perinnettä mitä on jo pienestä lähtien harrastanut!

Ammatti
Tärkeää tietenkin elämässä olisi se työn saaminen. Tuunkin heti nyt kahden vuoden päästä valmistuun lähihoitajaksi ainakin toivottavasti, mutta tarkoituksena olisi siitä vielä jatkaa sairaanhoitajaksi. Tietenkään ei heti jaksa opintoja jatkaa vaan ajattelin mennä välillä työelämään. Vakituinen työpaikka olisi myös se tosi hyvä juttu!

Elämästä nauttiminen
Ennen kaikkea aion nauttia elämästä niin kauan kun sitä riittää. Ottaa kaiken ilon irti, tehdä sitä mistä tykkään ja mitä rakastan! Nauttia ihan jokaisesta hetkestä ❤️

Miltäs mun suunnitelmat kuullostaa ja onko teillä samanlaisia suunnitelmia vai ihan erilaisia? ;-)

Ei kommentteja