Vesimeloni-mansikka-jogurtti mehujää

Bloggaaminen auringonpaisteessa, en tiiä parempaa tällä hetkellä! ❤️ Huono puoli vaan on, että ei oo tarpeeks lämmin vaan täytyy pitää pitkähihasta paitaa päällä. Eilinen päivä menikin siivoillessa äidin synttäreitä varten ja vaan chillaillessa. En oikeen jaksanut tehdä mitään, otin pienet päikkärit ja illan melkein makoilin kokonaan sängyssä. Tänäänkin oon heränny jo kaheksalta, siivoillu aamusta ja nyt tehnyt aika kauan blogijuttuja. Lisäks äsken maistoin eilen tehtyjä mehujäitä joista olikin nyt tarkoitus tulla kirjotteleen :-) Tänään ei varmaankaan enään kauheesti mitään ihmeellistä oo, ehkä lähdetään Sonjan kanssa skopalla käymään jossakin. Nyt kuitenkin tähän mehujään reseptiin. Nää oli tosi helppoja ja nopeita tehdä sekä maistuivat tosi hyvälle eikä olleet liian makeita, suosittelen kokeilemaan! ;-)

Mehujäihin tarvitset:
- vesimelonia
- mansikoita
- turkkilaista jogurttia
- lime tai sitruunamehua

1. Paloittele mansikat ja vesimeloni. En laittanut määriä tähän sillä se riippuu siitä montako mehujäätä haluat. Itse tein neljä ja pilkoin tän verran aineksia. Lisäksi puolita lime.

2. Laita kaikki aineet samaan kippoon ja lisää lopuksi limestä puristettu mehu. Laita ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.

3. Kaada neste muotteihin ja laita pakastimeen pakastumaan sekä odota seuraavaan päivään.

4. Nauti ;-)

2 kommenttia

  1. Oi vitsi näyttää hyvältä, näitä on pakko kokeilla! :D

    VastaaPoista