Heinäkuun suosikit

Heissan! Lomareissu lähenee loppuaan ja tällä hetkellä ollaan ajamassa kohti kotia. Äsken sain katsottua Gossip Girlin loppuun ja täytyy sanoa, että lopetus oli täysi yllätys! Tää sarja oli kuitenkin superhyvä joten suosittelen katsoon jos, ette oo vielä katsellu. Nyt tässä ajankuluks halusin tulla kirjoitteleen teille jostakin ja päätin, että voisin tulla esitteleen mun heinäkuun suosikit kun kerran on jo Elokuu. Loppupäivä tai oikeastaan ilta meneekin autoa purkaessa riippuen siitä milloin päästään kotiin, sillä meillä on vielä aika pitkä matka edessä. Nyt näihin suosikeihin ja huomenna tuunkin varmaan jo kirjotteleen meiän reissusta tarkemmin! Kivaa keskiviikkopäivää kaikille ❤️

Macbook Air
Tää pääsi heti tietenkin mun suosikeihin ja täytyy sitä nyt vielä vähän kehua. Tää kone on ollu tosi ahkerassa käytössä ja tosi kätevä myös täällä reissussa. Hintaa oli paljon, mutta oli se sen arvoistakin.

Fun tiivistemehu
Maistoin tällästä vasta kesäkuussa ensimmäistä kertaa elämässäni, sillä kotona juon melkein aina äidin tekemää mehua. Nää kaikki maut on kuitenkin tosi hyviä ja pullo on riittoisa monelle päivälle. Suosittelen testaan jos ette oo vielä maistaneet!

Lukeminen
Heinäkuussa sain taas intoa lukemiseen ja päätin lainata kirjastosta tämän kirjan. Pitkälle en ole kuitenkaan vielä päässyt sillä kaikki ylimääränen aika tuntuu vaan katoavan johonkin :D Ehkä kuitenkin saan tän vielä tässä lähiaikoina luettua!

Vesimeloni
Tää on oikeestaan aina koko kesän suosikki, sillä varsinkin helteillä tätä syö tosi mielellään. Ihanan raikasta ja hyvä maku! Joskus tulee syötyä jopa puolikas vesimeloni kerrallaan :D

Etono
Ilman tätä en varmasti olis selvinny Heinäkuuta sillä tuntui, että koko ajan oli kaikki paikat täynnä hyttysenpuremia. Niin inhottavaa kesällä kun ne kutiaa ja häiritsee. Lisäks oon käyttäny hydrokortisonivoidetta sillä etono ei aina edes auta kun välillä puremat turpoaa kauhean kokoisiksi.

Geelikynnet
Oon jo monta vuotta halunnut geelikynnet itselleni, mutta koulun ja haitarin takia en oo niitä pystynyt hankkimaan. Nyt kuitenkin kesällä ennenkuin koulut alkaa sain nämä hankittua ja oon kyllä tosi tyytyväinen ja tykkään näistä. Toivottavasti saisin tälläiset myös joskus toiste!

Särkänniemi
En oo moneen vuoteen käynyt huvipuistossa, mutta Siiri kuitenkin pyysi mua tänä vuonna ja innostuin. Oli tosi kiva huvittelu päivä ja ajattelinkin, että kerran huvipuistossa kesällä voisi tehdä ihan kunnon perinteen! :-) Ensi vuonna vaikka johonkin muualle.

Tammerfest
Elämäni ekat kunnon festarit ja todella onnistuneet sellaiset. Tässä jo Roosan kanssa suunniteltiinkin, että ehdottomasti ensi vuonna uudestaan jos ei Tammerfesteille niin ainakin joillekin muille festareille! ❤️

Ei kommentteja