Lauantain my day


7.45 Herään yllättävän aikaisin, sillä on kuitenkin lauantai. Kuitenkin silleen hyvä juttu sillä mulla on paljon tehtävää tälle päivälle. Makoilen hetken sängyssä sekä selaan kaikki sosiaaliset mediat.

8.00 Päätän alkaa lukemaan yhtä kirjaa mikä pitää lukee äidinkielen tunneille, ylpeys ja ennakkoluulo.9.10 Kirjan lukemisessa meneekin yllättävän pitkään ja tässä vaiheessa alkaa tulemaan jo nälkä. Päätän pukea, pestä hampaat ja heittää hiukset nopeasti ponnarille. Sitten aamupalan tekoon ja syömiseen!

9.52 Aamutoimet on tehty ja on aika alkaa tekemään enkun puhetta, joka pitää olla seuraavalla viikolla valmis.

10.55 Puheen tekemisessä meneekin yllättävän kauan sillä mulla on niin huonot englannin taidot :D Alan tekemään terveystiedon yhtä tutkielmaa, joka on aika laaja. Pääsen siinä kuitenkin hyvin alkuun.


11.35 Päätän pitää pienen tauon koulujutuista ja alan tekemään Jorelle syyskuuta varten synttärikorttia.

12.40 Kortti on valmis ja kirjoitan liitutauluun tulevan viikon suunnitelmat.12.45 Alan lukemaan maanantaina olevaa ruotsin testiä varten sanoja. Sanat on tosi vaikeita eikä ne meinaa jäädä millään päähän.

13.30 Äiti kutsuu syömään, joten pidän lukemisesta ruokatauon.13.45 Jatkan lukemista vielä vähän aikaa.

14.05 Nyt saa lukeminen riittää tältä päivää. Alan etsimään mun kaikkia työtodistuksia koulua varten, sillä niitä tarvitaan siellä ensi viikolla.

14.15 Työtodistukset etsitty, väsy alkaa painamaan joten päätän mennä hetkeksi lepäämään. Äiti kuitenkin keskeyttää mut ja katsotaan muutamia kappaleita mitä soittaisin ensi viikon sukujuhlissa.

14.45 Sähkötkin on mennyt enkä keksi tekemistä joten menen takaisin sänkyyn. 

16.20 Äiti herättää mut ja oonkin nukahtanut aika pitkäksi aikaa. Laitan hiukset uudestaan kiinni ja meikkaan itseni lähtövalmiiksi.


17.00 Lähdetään kohti hallia. Matkalla poiketaan kaupasta hakemassa mulle pandan täytelakuja sillä mulla on tehnyt niitä koko päivän mieli. 

17.50 Ollaan hallin pihassa ja mennään sisälle. Kierrellään hallia aika monta kertaa ympäri ennen kuin peli alkaa.

19.00 Peli alkaa! Erätauoilla mennään taas kiertelemään hallia ympäri.21.10 Peli loppuu Tapparan häviöön 3-1 ja lähdetään kohti kotia.

22.15 Ollaan kotona, ei vieläkään sähköjä, netti ei toimi, en pysty kirjottaan postausta joten ei auta muutakuin mennä nukkumaan ilman hyvänyön toivotuksia.

Eilen tajusin kuinka vaikeeta on ilman sähköjä ja jos puhelimen netti ei toimi kunnolla. Se ei meinaan vieläkään toimi hyvin ja pelkään vähän mun snäppiputkien takia. Kyllä huomaa kuinka riippuvainen oon snapchattiin :D

Ei kommentteja