Syksyn ostoslistan suunnittelua

Eka koulupäivä takana, jes! Aloiteltiinkin heti opiskelemaan ja en oikein edes muistanut kuinka tylsää se on. Oli meillä kuitenkin myös kivoja aiheita tälle päivälle ja vaihdettiin mm. kesäkuulumiset. Äsken mietin meenkö päikkäreille vai lenkille. En tehnyt sitten kumpaakaan sillä en vain jaksanut koulupäivän jälkeen enään lähteä lenkkeileen. En oikein tiedä miten näiden mun lenkkien suhteen nyt syksyllä käy sillä en tiedä löydänkö niihin enään jaksamista koulupäivien jälkeen. Päikkäreille en lopulta viitsinyt mennä sillä ajattelin, että saan sitten illalla hyvin unen. Päätinkin tälläistä syksyn hankintoja postausta lukiessani, että voisin tulla myös teille kertomaan mun omia suunniteltuja hankintoja. Syksy ei ihan vielä ole täällä joten siksi tämä postaus on vähän aikainen mutta voihan niitä syksyn hankintoja alkaa jo nyt vaikka tekemään. En ookkaan koskaan tälläistä postausta toteuttanut, mutta lukenut monenkin blogissa. Ajattelin että tälläinen voisi olla tosi kivakin toteuttaa sillä mulla on jonkun verran hankintoja mietittynä ;-)


Niken höntsyt - Mulla on vain muutamat kunnolliset höntsyt ja säiden viiletessä tarvii lämpösempiä housuja joten uudet höntsyt tarvisin. Oon kattellut muutamassa urheiluliikkeessä kivoja niken, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi hankittua.

Paksu neuletakki - Tälläinen mun piti hankkia oikeastaan jo viime syksynä mutten saanut aikaiseksi. Haluaisin sellaisen ihanan lämpöisen, paksun, pehmoisen ja avonaisen missä ei olisi mitään kiinnitystä. 

Lappuhaalari - Mulla on yksi lappuhaalari, mutta se ei kuitenkaan ole kokopitkä millaisen haluaisin. Musta vaan tuntuu etten oikein löydä mistään hyvää tälläistä? Vinkkejä ja ehdotuksia saa laittaa tulemaan mistä tälläisen voisi löytää!

Korkeavyötäröiset farkut - En ole ikinä omistanut korkeavyötäröisiä farkkuja enkä edes tiedä sopisivatko sellaiset mulle, mutta ainakin haluisin testata. Varmaankin päädyn katselemaan ginatricon farkkuvalikoimia, sillä en oikein muualta hyviä nykyään löydä.

Velour housut - Omistan yhdet vaaleansiniset velour housut jotka näkyivätkin eilisessä asupostauksessa sekä vaaleanpunaisen hupparin. Oon miettinyt, että haluaisin ainakin uudet housut, jotkut tavallisemman väriset esim. mustat tai harmaat, ehkä myös samaa väriä olevan hupparin. No, aika näyttää ja jos vielä löytäisi sitä pienintä kokoa kun Cubukselta tuntuu kaikki pienet koot menevän heti..

Syystakki - Mulla on yks sellanen takki jota voi käyttää keväällä/syksyllä. Haluaisin kuitenkin jotakin uutta, mutta en oikein vielä tiedä millaista. Ehkä saisin jonkun ajatuksen millaisen haluaisin jos vain lähtisin katselemaan liikkeitä ympäri.

Adidaksen takki - Oon katsellut jo pidempään Adidaksen Confete malliston tuotteita, josta haluaisin jotakin. En oikein vielä tiedä olisiko se pelkkä huppari vai takki. Jompikumpi kyllä olisi yksi syksyn kiva hankinta!

Huulipuna - Täytyy myöntää, että en oo ikinä käyttänyt huulipunaa mutta pidemmän aikaa jo ajatellut hankkivani sellaisen. Ehkä tässä syksyn aikana jos vihdoin saisi aikaiseksi..

Mitäs piditte mun syksyn hankinta suunnitelmista? Entä mitä juttuja teillä on ostoslistalla? ;-)

2 kommenttia

 1. Tämmöset ostoslista postaukset on aina tosi kivoja ja niistä saa mukavasti itsellekin uutta inspistä :)! mäkin oon aina halunnut tollasen lappuhaalarin :D ne on niin mageita!

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mäkin tykkään lukea tän tapaisia postauksia! :-) Kerro ihmeessä jos löydät jostakin noita kivoja lappuhaalareita!

   Poista