Aamurutiinit

Syksyistä sunnuntaita kaikille ❤️ Mun aamu on lähtenyt tänään yhdeksän aikaan käyntiin, tein ruotsin esitelmää sekä katsoin viikkomakasiinin. Mitään erityistä ohjelmaa mulla ei oo tälle päivälle, ainakin lenkillä käyminen, ruotsin kokeeseen lukemista sekä mennään ehkä Sonjan kanssa ottaan kuvia. Tänään tulin kirjoittaan teille mun aamurutiineista. Päätin tehdä arkipäivästä jolloin meen kahdeksaan kouluun, koska sellaisia aamuja mulla on ollut nyt aika paljon. Jokainen päivä ei ole ihan samanlainen ja teen asioita eri järjestyksessä, mutta mun aamurutiinien päivä yleensä näyttää tältä:


5.45 Herätys soittaa yleensä tähän aikaan, otan puhelimeni heti käteen ja katson yön aikana tulleet viestit ja snäpit sekä vastaan niihin. Yleensä sanon vielä muutamalle kaverille huomentakin. Lisäksi selaan instagramiin yöunien aikana tulleet kuvat.


6.00 Nousen sängystä ylös ja menen heti pesemään hampaat, sillä suu tuntuu oudolta jos en pese heti hampaita.

6.05 Seuraavaksi mietin mitä puen päälle ellen oo katsonut sitä jo illalla, mutta yleensä päätän vaatteet vasta aamulla ja siinä meneekin aikaa. Kun oon saanut vaatteet päälle, laitan yleensä vielä jotain vs tuoksua päivästä riippuen.


6.10 Seuraavaksi meikkaan nopean perus arkimeikin, en mitään kovin erikoista meikkiä. Päivästä riippumatta en saata välttämättä meikata ollenkaan jolloin en edes tiedä mihin tämä aika kuluu, mutta kuitenkin useimmiten meikkaan aina kouluun.


6.25 Alan laittamaan hiuksia, harjaan ne ensin ja mietin miten laitan ne kyseisenä päivänä. Joskus heitän vaan ponnarille enkä sen kummemmin laita niitä, mutta yleensä suoristan ainakin. Useimmiten myös jos laitan ponnarin, suoristan silloin hiukset myös mutta ainakin aina jos pidän hiukset auki. Lopuksi laitan vielä lakkaa pitämään hiukset kunnossa koko päivän.


6.40 Aamupalan aika, yleensä äiti keittää mulle puuron, mutta jos äiti on jo lähtenyt töihin laitan puuron jossakin vaiheessa itse kiehumaan. Syön melkein joka aamu puuroa, sillä leipä ei mene kunnolla alas aamuisin ja puurolla kyllä pärjään ihan hyvin kouluruokaan asti. Puuroon laitan lisukkeeksi usein marjoja, mutta on myös päiviä jolloin syön sen pelkän maidon kanssa. Joskus saatan herätä liian myöhään (tätä tapahtuu kuitenkin aika harvoin) jolloin saatan tehdä vain leivät bussimatkaksi mukaan.


6.50 Aamupalan jälkeen otan vielä vitamiinit sekä allergialääkkeen, jota oon nyt vielä ainakin syönyt. Sen syömisen voisin kyllä pikkuhiljaa alkaa lopettamaan ja aloittaa taas uudelleen keväällä.

6.55 Puen ulkovaatteet päälle ja lähden kävelemään bussipysäkille, bussin pitäisi tulla 7.05 mutta se on kyllä useimmiten myöhässä. Bussimatka kestää sellaisen tunnin ja koululle kerkiän yleensä juuri vartin yli kahdeksaksi.

Mitäs piditte, haluaisitteko mun toteuttavan samantapaisen postauksen iltarutiineista? :-)


Ei kommentteja