Elokuun suosikit

Heissan! Kauheeta kun viikko on kulunut nopeasti ja on taas jo lauantai. Tähän viikkoon on kuulunut vähän erilaistakin kuin myös tavallista koulunkäyntiä, vähän lyhyempiä koulupäiviä, hiusten uudistusta (josta juttua tarkemmin tulee ehkä ensi viikolla), bloggailua, meikkituotteiden etsiskelyä sekä paljon muuta ❤️ Tää päivä on mennyt aamusta koulujuttujen parissa, kuvaillessa ja iltapäivästä sukujuhlissa. Lisäksi oon katsellut yhtä elokuvaa, joka liittyy kirjaan minkä luin äikässä sekä muuten ilta on mennyt ihan chillaillessa. Nyt kun on kerran syyskuu olisi aika esitellä taas menneen kuukauden suosikit! :-)
Lomareissu
Tän olisin voinut laittaa oikeastaan jo heinäkuun suosikeihin, mutta päätin laittaa sen vasta elokuun sillä kyllähän reissu kesti myös elokuun puolelle. Oonkin puhunut tästä reissusta jo niin paljon, että tiedättekin miksi tämä hyvin onnistunut reissu pääsi suosikeihin!


Välipalakeksit
Kun koulukin elokuussa alkoi on täytynyt ottaa melkein joka päivä välipalaa mukaan kun on niin pitkiä päiviä. Tänä syksynä oon ihastunut näihin tälläisiin välipalakekseihin. Tietenkin välillä on myös muuta välipalaa kuten hedelmiä mukana. 

Air max motion
Nämä rakkaat kengät pääsi tietenkin myös suosikeihin. Nämä ovat nyt elokuun ajan olleetkin tosi ahkerassa käytössä niinkuin arvata saattaakin ;-)

Telttailu
Tämä yhden yön telttaretki Roosan kanssa pääsi suosikeihin, sillä se oli elämäni ensimmäinen kunnon telttaretki. Reissu oli niin onnistunut ja kiva, että en millään malta odottaa taas ensi vuoteen! Tulisipa se kesä jo, ehkä se on kuitenkin nyt vähän liian aikaista jo toivoa :D

Väriestejuoksu
Tästä oon myös puhunut tosi paljon, joten en samoja asioita toistele, mutta hieno tapahtuma! Tässä mietin, että pitäisikö mennä ensi vuonna uudestaan, mutta toisaalta blockfestitkin houkuttelee sillä ne on joka vuosi samaan aikaan.

Pensasmustikat
Mökillä on monta pensasta, missä kasvaa pensasmustikoita ja niitä tuli syötyä elokuun aikana PALJON, sillä ne olivat parhaimmillaan. Niin maukkaita ja hyviä puuron kanssa! Harmi vaan kun niitä ei nyt enään saa ja puurokin maistuu aika pahalta ilman mitään marjoja :-(

Yöpöytä
Tämä sisustusuutuus pääsi myös elokuun suosikeihin enkä ookkaan tätä vielä tarkemmin esitellyt. No, sitten seuraavassa ostospostauksessa. Tää on niin kätevä ja tähän saa kaikki illalla tarvitsemat tavarat helposti ❤️ Täydet pisteet ehdottomasti!

Ledvalot
Tämä toinen sisustusuutuus elokuussa pääsee myös suosikeihin, sillä odotin näitä valoja noiden hyllyjen alle kauan ja vihdoin sain ne. On kiva viettää iltaa vaikka netflixin ja iltapalan ääressä vain noiden led valojen loisteessa sillä niillä näkee tosi hyvin. Voisi vaikka lukea kirjaa, niin hyvät valot ne on!

Pitäkää kiva loppu viikonloppu! ❤️

Ei kommentteja