Hiusten pelastajat

Moiksu ja kivaa sunnuntaita! ❤️ Mulla on ollut aika kiireinen viikko ainakin loppuviikon osalta, etten oo oikein kerennyt tulla kirjotteleen. Alkuviikko oli kokonaan melkein kouluun liittyviä juttuja, niinkuin kerroin jo aiemmin. Loppuviikosta perjantaina oltiin luokan kanssa Helsingissä lähihoitaja messuilla. Messut taisi olla pettymys melkein jokaiselle, sillä ne oli niin pienet ja oltiin siellä niin kauan. Oli siellä myös kivoja juttuja ja kiva kun oli välillä erilainen koulupäivä eikä pelkästään tunnilla istumista. Perjantaina illasta näin myös pitkästä aikaa Roosaa ja vaihdettiin kunnolla kuulumisia. Nukkuun menin aika aikaisin, sillä oli ollut tosi väsyttävä päivä. Eilen vietinkin melkein koko päivän Tampereella sillä kävin yhden kaverin kanssa leffassa. Käytiin kattomassa War Dogs, joka oli kyllä ihan hyvä leffa! Illalla kattelin vielä vähän Suomen peliä, mutta en katsellut sitä loppuun asti sillä peli oli surkeaa joten menin jo yhdeksältä nukkuun. Tänään heräilin jo kahdeksan aikaan ja koko aamupäivän teinkin koulujuttuja sillä ens viikolla on kaksi koettakin. Äsken käytiin Roosan kanssa ottamassa kuvia tähän postaukseen sillä nyt ajattelin tulla kertoon teille mun hiuksista enemmän niinkuin lupailin ;-) Tänään on vielä tiedossa vähän lisää kokeisiin lukemista, lenkki sekä illalla Tapparan Chl peli!


Tulin kertoon teille vähän mun hiuksien historiasta sekä miten hoidan niitä. Värjäsin siis pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa elämässäni hiuksia. En halunnut heti värjätä koko päätä ja ajattelin, että raidat voisi sopia joten päätin kokeilla niitä. Halusin ohuita koko pään alueelle tulevia vaaleita, mutta ei kuitenkaan blondeja raitoja. Parturi vastasikin huippuhyvin mun toiveisiin ja sain juuri sellaiset hiukset mitkä halusin! ❤️ Lisäksi tasoitin hiusten latvoja, mutten kuitenkaan paljoa sillä halusin että hiukset näyttävät vielä pitkiltä.


Mulla on oikeastaan aina ollut pitkät hiukset, paitsi joskus pikkuisena. Mulla oli myös pitkään otsatukka, mutta pari vuotta sitten luovuin siitä, sillä halusin että kaikki hiukset olisivat samanpituisia. Edelleen mun otsahiukset on lyhyemmät, mutta kyllä ne ehkä sitten ajanmyötä kasvavat samanpituisiksi.


Mun hiukset on tosi hankalat pysymään suorina, niinkuin näistä kuvista huomaa. Suoristin hiukset kotona, laitoin lakkaa, pyöräiltiin vähän matkaa ja alettiin ottamaan kuvia. Hiukset oli jo tässä vaiheessa kerenneet kihartua?! Tämä on varmaankin ärsyttävintä ja oikeastaan ainut huono puoli mun hiuksissa. Varsinkin kosteella ilmalla latvat kihartuu heti.Sitten mun suosituimpiin ja käytetyimpiin hiustuotteisiin. Tämä wellan iso lakkapullo, minkä ostin varmaan jo puoli vuotta sitten riittää edelleen. Tämä on ehkä vähän epäkäytännöllinen mukaan otettava, mutta sitä varten mulla on onneks myös matkalakka. Käytän lakkaa melkein päivittäin ihan vain pitämään hiukset paikallaan ja auttamaan niiden säilymisessä esimerkiksi suoristamisen jälkeen. Jos kiharran hiukset laitan todella paljon lakkaa, sillä kiharat pysyvät minulla todella huonosti. Tähän wellan lakkaan oon kyllä ollut todella tyytyväinen, eli tätä lakkaa tulen todennäköisesti ostamaan myös jatkossa!


Tämä suloinen muumi selvityssuihke on aina silloin tällöin käytössä. Suihkutan tätä kuiviin hiuksiin, mutten käytä kuitenkaan joka päivä. Tää auttaa, jos hiukset on tosi takussa eikä niitä meinaa saada selville. Lisäksi tämä auttaa pitämään hiukset niin, ettei ne sähkösty helposti.


Kuivashampoo on hyvä nopea pelastus likaisille hiuksille. Tätä en kuitenkaan käytä kovin usein. Normaalilla shampoolla pesen hiukset suunnilleen joka toinen päivä. Joskus voi olla pidempikin tauko, mutta pyrin ainakin siihen etten pesisi hiuksia ihan joka päivä. Shampoot vaihtelevat usein eli käytän aina sellaista mitä meillä on. Yleensä meillä on esim. XZ tai dermosilin shampoita ja niihin oon kyllä ollut tyytyväinen, useimmissa on tosi hyvä tuoksu.


Latvasuojaa laitan noin parin viikon välein vähän. Tää tälläinen latvasuoja on ollut mulla jo monta vuotta käytössä ja tämä on yks juttu mistä en ikinä luopuisi. Tää auttaa pitämään latvat kunnossa, pehmeinä ja sileinä, eli ihan huippuhyvä tuote!


Uusin ostamani hiustuote on lämpösuoja, mitä en oo teille tarkemmin vielä edes esitellyt. Suoristan hiukseni melkein joka päivä, vaikka heittäisin hiukset ponnarille. Tämän takia on hyvä käyttää lämpösuojaa, sillä hiukset pysyvät paremmassa kunnossa eivätkä kärsi kuumasta lämmöstä niin paljoa tätä käyttäessä. 


Viimeisenä vielä tämä uusimmasta päästä oleva tuote, eli letityssuihke. Muutaman kerran oon tätä käyttänyt ja pienen eron oon huomannut. Letit pysyvät paremmin koossa ja hiuksiin on helpompi tehdä lettejä tämän avulla. Jos oot innokas lettientekijä suosittelen ehdottomasti ostamaan tälläisen itselle!


Hiukset harjaan aina silloin kun ne on takussa ja tähän käyttöön mulla on kaks harjaa. Tangle teezer, mutta tällä en aina saa ihan kaikkia takkuja selville, joten käytän myös ihan tavallista harjaa. Oon myös huomannut, että kun ei harjaa hiuksia silloin kun ne ovat märät, ne pysyvät paremmassa kunnossa. En tämän takia harjaa hiuksia märkinä melkein koskaan. 


Hiusten laitto välineistä käytän eniten suoristusrautaa sekä kiharrinta, jotka molemmat ovat remington merkkiä. Niihin oon ollut tosi tyytyväinen. Hiukset suoristuu hyvin sekä kihartimella saa kivat kiharat :-)

Mitäs piditte tälläisestä postauksesta? Saitteko vinkkejä hiusten ylläpitämiseen?

Ei kommentteja