Postausideoita

Moikka! Tää viikko on ollut vähän rennompi koulun suhteen, mutta en oo kuitenkaan teitä tullut moikkaan. Viime viikon sunnuntaina aamusta pakkasin tavarat ja lähdin mummulle. Tarkoituksena oli olla siellä huomiseen, mutta tulinkin jo tänään kotiin sillä iskä ja vaari tulivat Lapin reissulta. Päivät kuluivat mummulla nopeesti koulun jälkeen enkä oikeastaan tehnyt mitään ihmeellistä. Eilen illalla en mennyt edes haitariin, sillä mulla ei ollut kyytiä. Eilinen ja tää päivä oli rennot koulupäivät sillä eilen oltiin vaan seuriksella jossakin vanhusten kerhossa tutustumassa ja tänään oli vain tunnin opintokäynti Tampereella. Kivaa, että välillä on myös rentoja sote päiviä pitkien lukiopäivien lisäksi. Huomenna päästäänkin jo yhdeltä ja pidetään kavereiden kanssa tyttöjenilta. Siitä sitten lisää lauantaina! Nyt kuitenkin tulin kirjoittamaan hieman erilaista postausta, nimittäin postausideoista. Bloggaajilla on joskus hetkiä kun ei oikein tiedä mistä kirjottaa. Mulla itsellä näitä hetkiä on aika usein ja nyt ajattelinkin kertoa teille mun vinkit! :-)


Erilaiset reseptipostaukset. Näistä keksii aina helposti juttua, kannattaa jakaa resepti varsinkin silloin jos se on todella onnistunut ja hyvää!

Lukuvinkkaus. Jos olet lukenut jonkun hyvän kirjan niin mikset jakaisi sitä muille. Ei kuitenkaan koko juonta kannata paljastaa vaan vaikka mikä teki kirjasta hyvän.

My day. Mä tykkään itse lukee tosi paljon bloggaajien päivästä kertovia postauksia. Erityisesti pidän niistä, joissa kerrotaan tarkat kellonajatkin. Postaukset erilaisista päivistä ovat myös tosi kivoja, kuten vapaapäivistä.

Ilta-tai aamurutiinit. Tää on yksi aika usein nähtävä postaus. Eli kerrot lyhyesti millaiset ovat sun aamu- tai iltarutiinit. Itse ajattelinkin tällä viikolla toteuttaa vielä tälläisen aamurutiini postauksen.

Laukun sisältö. Jos blogi on muotiblogi, on kiva että siellä esiteltäisiin oma laukun sisältö tavaroista mitkä kulkevat päivittäin mukana. Mä oonkin joskus tehnyt tälläisen postauksen. Näitä on myös kiva lukea.

Kuukauden suosikit. Tää on myös yksi klassikko postaus, jonka näkee blogeissa todella usein. Nää on silleen hauskoja, että näkee kaikkia erilaisia juttuja. Itse oon jäänyt näihin ainakin ihan koukkuun ja tälläinen on pakko toteuttaa joka kuukausi!


Snapchat postaukset. Tälläiset postaukset missä muodossa tahansa on ehdottomasti yksiä mun lemppareita myös. On kiva, että näkee vähän erilaisemmalla tavalla mitä kaikki tekee. Voit esimerkiksi tehdä koko kuukauden snapchateista kertovan postauksen tai vaikka viikon aikana kertyneistä snäpeistä.

Mitä syön päivän aikana. Näitä on kiva nähdä ja seurata mitä muut ihmiset syövät päivän aikana. Voit kertoa jokaisesta ateriasta vaikka omat vinkit ja miksi juuri sellainen ruoka sillä aterialla on itsellesi sopiva.

Toivepostaukset. Jos et keksi mitään mistä kirjoittaa, voit tietenkin kysyä lukijoidesi mielipidettä tekemällä tälläisen postauksen. Itse toteutin tämän ja sain ainakin huippukivoja ideoita.

Kuvapostaus. Voit kysyä lukijoiltasi millaisia kuvia he haluaisivat sinun ottavan, vaikka jotain ihan outojakin kuten mahdollisimman paljon valkoista kuvassa. Kun ehdotuksia on tullut tarpeeksi ei muutakuin kuvailemaan ja tekemään niistä postaus!


Elämäni aakkoset. Näitä näkee myös usein blogeissa ja mäkin oon tälläisen joskus toteuttanut. Kiva idea ja aika helppo toteuttaa, jos vain keksii asioita!

Olenko ainoa joka/en ole koskaan. Kerro lukijoillesi vähän oudompia juttuja mitä he eivät ehkä vielä tiedä sinusta. Mä tykkäsin itse tosi paljon toteuttaa tuollaisen olenko ainoa joka postauksen, joten suosittelen!

Haastepostaukset. Jos sinut on haastettu vaikka johonkin kysymysjuttuun, vastaa haasteeseen. Voit myös etsiä muiden blogeista tälläisiä missä on vaikka kysymyksiä itsellesi ja sitten vastaat niihin.

Ostospostaukset. Nämä yleensä kiinnostavat kaikkia, joten ei muutakuin omia ostoksia esittelemään!

Lapsuusmuistot. Etsi vanhat valokuva-albumit esiin ja kerää niistä kaikkia muistoja. Lisää ne sitten postaukseen ja kirjoita vähän mistä kuvat kertovat. Vanhoja juttuja on aina kiva muistella.

Soittolista postaus. Kaikki tykkäävät kuunnella musiikkia, joten miksei tehdä siitä postaus. Kerro mitä sinun soittolistalla on ja mitkä ovat lempparibiisejä juuri nyt. Joku voi vaikka juuri olla etsimässä päivitystä omaan listaansa. 


Lempivaatteiden esittely. Kaikilta varmasti löytyy niitä omia lempivaatteita, joten miksi et esittelisi niitä muille.

Lempiblogit. Jos luet monia muiden blogeja, kerro mitkä ovat sinun lempparisi ja miksi. Näin myös ne blogit saavat näkyvyyttä muualla.

Parasta just nyt. Vähän syvällisempi postaus saa miettimään asioita mitkä ovat parhaimpana osana omaa elämää sillä hetkellä. 

Harrastus. Jos sulla on jokin rakas oma harrastus, kerro siitä muille. Sen ei tarvitse olla mikään varsinainen harrastus vaan se voi olla esimerkiksi vaikka juokseminen.


Nyt täytyisi monen päivän tauon jälkeen saada itseni lenkille, jonka jälkeen lukea vähän tulevaan ruotsin kokeeseen. Saa nähdä saanko tätä aikaiseksi, mutta entä saitteko te uusia postausideoita omaan blogiin?

Ei kommentteja