You call it hockey, I call it life

Icehockey. Sana joka merkitsee mulle paljon. Se aina ollut todella lähellä mun sydäntä niinkun kaikki varmaan tietääkin. Aika pienestä pitäen on tullut kierreltyä halleja ympäri suomea ja katsottua jääkiekkoa. Sana jääkiekko merkitsee mulle paljon enemmän kuin se pelkkä sana. Se ei oo mulle vaan jääkiekko vaan iso osa elämää. Ei kuitenkaan koko elämä niinkuin varmasti niillä jotka tekee sitä harrastuksena tai ammattina. Mutta mulle vaikka oonkin "penkkiurheilija" jääkiekko on todella tärkeä ja suuri osa mun elämää. Tästä en aio päästää koskaan irti ja uskollisesti aion käydä katselemassa pelejä. Niistä saa voimaa esim. koulun keskellä ja hallilla rentoudun ihan täysillä. Annan kaikkien huonojen asioiden poistua mielestä ja ajattelen vaan sitä peliä ja seuraan sitä.


Tykkään myös pelata jääkiekkoa talvisin vapaa ajalla tai ainakin yrittää, en nyt mitenkään ihmeellisen hyvin osaa :D Se on jotenkin vapauttavaa kun pääsee vaan lyömään sitä kiekkoo ja siitä saa niin paljon iloa ja energiaa! Oon kuitenkin siinä sen verran huono, että mun on paras pysyä katselemisen puolella. Pienempänä sitä mietti mitä kaikki jäähyt ja sellaiset tarkoitti. Silloin jääkiekon seuraaminen oli itselle ihan erilainen asia kuin nykyään. Nykyään tiedän kunnolla jääkiekon säännöt enhän mä muuten sitä siellä olisi ihan turhaakaan katsellut monia vuosia. Se on nykyään sellanen piristävä asia viikossa kun pääsee hallille ja nauttii siitä kaikesta tunnelmasta ja asioista mitä jääkiekko tuo.


Eniten mun tulee katsottua Tapparan pelejä ja muutenkin liigaa, kuitenkin seuraan leijonien monia pelejä ainakin silloin kun siellä on joku hyvä pelaaja pelaamassa. Ennen suunnilleen juoksin pelaajien perässä enkä niinkään paljoa välittänyt itse pelistä. Nykyään tilanne on ihan toinen, peli on mulle se tärkein ja onhan niitä lemppari pelaajia, joita on kiva käydä välillä katsomassa mutta tällä hetkellä itse peli on se tärkein juttu. Postaus tulikin ajankohtaiseksi sillä perjantaina alkaa taas liigakausi ja varmaan tiedättekin että silloin lätkäfani on niin innoissaan kun vaan voi olla kesän jälkeen. Että kun mulla on ikävä niitä kaikkia hetkiä mitä hallilla ja jääkiekon parissa on vietetty. Onneks saan taas ensi kauden aikana kokea paljon uusia kokemuksia, ainakin toivottavasti.

Koko kesän odotin jo, että kausi alkaisi ja kävin kesän aikana monta kertaa vain hallin pihassa kääntymässä, niin rakas paikka se on mulle. Oon kirjoittanut aiemmin postauksen pelkästä Tapparasta joukkueena ja siitä miten mun tarina on mennyt Tapparan fanituksen kautta. Nyt kuitenkin päätin, että teen aiheesta jääkiekko postauksen ja katon mitä saan aikaiseksi. En tiiä oliko tälläsessä tekstissä nyt mitään järkee, mutta ainakin nyt tiiätte mitä jääkiekko mulle oikeesti merkitsee. Yksinkertaisesti tähän lajin katseluun jää koukkuun ja se vie niin mennessään, että jääkiekko on ehdottomasti mun elämän yksi parhain asia. Ilman sitä en osais ees kuvitella eläväni. Nää quotet kuvaa ihan huippuhyvin just sitä mitä jääkiekko merkitsee, ainakin mun mielestä. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! ❤️

Kaikki kuvat on täältä

Ei kommentteja