Autumn holiday

Vikaa iltaa syyslomasta mennään :-( Täytyy sanoa, että koko loma meni tosi nopeasti niinkuin aina oikeastaan kaikki lomat. Mulla oli kuitenkin ihan kiva loma ja kerkesin tekeen aika paljon kaikkee. Nyt tulinkin kertoon mun lomasta vähän tarkemmin. Mun loma alkoi siis torstaina, jolloin oli vielä koulua ja illalla oli hyvä aloittaa loma menemällä halliin. Perjantaina oli ensimmäinen kunnon lomapäivä, jolloin aamupäivästä siivosin ja illemmalla lähdettiin perheen kanssa Ikeaan shoppailemaan, josta tarttuikin matkaan paljon kaikenlaista. Lauantaina olin kaverin kanssa Tampereella, kierreltiin vähän kaikkialla, käytiin syömässä sekä Torni hotellissa katselemassa maisemia. Sunnuntai oli rento päivä, sillä käytiin vain äidin veljen vaimon syntymäpäivillä ja samalla hieman asioilla Lielahdessa.

Maanantaina alkoi sitten kokonainen lomaviikko, jolloin lähdin kaverille katsomaan sen pikkusiskoa. Vauva oli ihan älyttömän söpö ja sen kanssa vietettiinkin siinä melkeinpä neljä tuntia aikaa. Tiistaina aamupäivästä näin yhtä kaveria pitkästä aikaa ja illalla oli Tapparan peli HPK vastaan, jonka Tappara voitti 6-5. Keskiviikko mulla tais olla ihan rento kotona chillauspäivä. Katselin netflixiä, niinkuin kyllä muutenkin vissiin joka päivä lomalla ja kävin lenkillä. Järjestin siis kerrankin kokonaisen päivän vaan itselleni. Torstaina suunnattiin Sonjan kanssa Ideaparkkiin shoppailemaan ja illalla lähdin mökille loppuviikoksi. Mökillä otin rennosti, leivottiin mummun kanssa sekä tehtiin muutama pienempi reissu. Tänään tulin mökiltä iltapäivällä ja illan vietinkin Roosan kanssa pitkästä aikaa. Oli mukava vaihtaa kuulumiset sekä nauraa ja syödä paljon niinkuin aina.

Yleensä ollaan syyslomalla oltu perheen kanssa jossakin reissussa tai sitten oon viettänyt koko loman mökillä. Tänä vuonna teinkin vähän erilaisemman suunnitelman ja näin sain toteutettua paljon enemmän kaikkea! Koen kuitenkin, että loman aikana sain ainakin rentouduttua, bloggailtua niin paljon kuin jaksoin joten eiköhän nyt pitäisi jaksaa loppuvuosi. Loman aikana mun odotus lunta ja talvea kohtaan vain nousi, mutta eiköhän ne sieltä yhtä nopeasti tule kuin tämä syksykin on mennyt. Kiitos kaikille syyslomasta, kun olitte siinä mukana ❤️ Loppuun vielä eiliset asukuvat mitä käytiin mummun kanssa ottamassa :-)


Farkut - Ginatricot
Takki - Vila
Huivi - Ginatricot
Nahkahanskat - Tuuri

Ei kommentteja