Iltarutiinit

Kivaa alkanutta syyslomaa kaikille ❤️ Niinkuin kerroin mun syysloman suunnitelmista aikaisemmin tällä viikolla, aika paljon tehtävää löytyy ja yritän kunnolla panostaa bloggailuunkin. Tavoitteena on nyt tästä lähtien joka päivä tulla tekeen teille jonkinlainen postaus, miltäs kuulostaa? Mulla on paljon ideoita ja suunnitelmia enkä malta odottaa, että pääsen toteuttaan ne kaikki tänne blogin puolelle! Nyt ajattelin kuitenkin tänään tulla kertoon teille, miten mun iltarutiinit menee koulupäivän jälkeen. Otin tähän mun aika tavallisen koulupäivän jolloin pääsen puoli neljä ja oon puoli viiden aikaan kotona.


16.30 Syön päivällisen, joka on yleensä ihan normaalia kotiruokaa. Jos äiti on ollut aamuvuorossa ruoka on tehtynä siks ku tuun ja joskus aamuisin äiti tekee ruoan niin, että sen voi lämmittää heti kun pääsee kotiin. Helppoa, sillä ei tarvitse kotona enään syödä sen kummallisempia välipaloja varsinkin kun on kotona näin myöhään!


16.45 Päivästä riippuen syönnin jälkeen teen kaikki läksyt, ainakin seuraavalle päivälle olevat. Jos läksyjen jälkeen jää aikaa, katson yleensä netflixiä. Läksyjä ei välttämättä tule joka päivä niinkuin sote päivisin, jolloin kulutan tämän ajan oikeestaan vaan netflixille tai sitten saatan lukea jotakin kirjaa. Tähän aikaan sisällytän myös päivän blogijutut.


19.00 Tähän aikoihin lähden yleensä lenkille. Joskus voin lähteä aikaisemminkin, vaikka heti syönnin jälkeen. Pyrin kuitenkin välttämään tätä, sillä lenkkeily on kurjaa täydellä mahalla. En tietenkään käy joka päivä lenkillä, jolloin tämä aika on sellasta chillaamista.


20.00 Lenkillä viivyn yleensä tunnin, jonka jälkeen käyn suihkussa/saunassa päivästä riippuen. Aina suihkun jälkeen pyrin rasvaamaan mun ihoa, sillä se kuivuu nopeesti. Yleensä kuitenkin vaivaudun rasvaan vaan naamaan..tän pitäs kyllä muuttua.


20.30 On iltapalan aika, saatan syödä vaikka vain hedelmän ja joskus jopa en mitään. Vaihtelee siis tosi paljon eri päivinä, mutta jotakin pientä pyrin aina syömään. Samalla katselen usein Salkkareiden jakson.


20.50 Käyn pesemässä hampaat, selaan kaikki sosiaaliset mediat läpi, toivotan kavereille hyvät yöt ja meen nukkuun. Oon onnistunut tosi hyvin alkusyksynä menemään yhdeksän aikaan nukkumaan, jotta jaksaisin hyvin seuraavan päivän. Joskus saatan tietenkin valvoa vähän pidempään, mutta se tapahtuu aika harvoin.

Kun oon niin myöhään kotona pidempinä päivinä, en kauheasti mitään kerkiä tekemään. Sellaset pakolliset päivittäiset jutut, jolloin kavereiden näkeminenkin jää vähäisemmälle. Pelipäivisin mun ohjelma on tietenkin ihan erilainen enkä yleensä ennen peliä kerkiä käymään edes kotona. Tässä oli kuitenkin sellainen mun perus arkipäivä koulun jälkeen, jos ette oo vielä lukeneet samantapaista aamurutiinit postausta, käykää lukemassa sekin! Nyt vielä vähän netflixiä ennen nukkumaanmenoa..❤️

2 kommenttia