Parasta just nyt part 2

Heissan! Tajusin tällä viikolla, että tein keväällä ensimmäisen tälläisen parasta just nyt postauksen. Silloin oli tarkoituksena jatkaa näitä ja tehdä useamminkin, mutta se on vähän jäänyt. Tänään sitten aloin miettimään mikä tällä hetkellä on parasta elämässä. Välillä on kiva miettiä niitä elämän hyviä juttuja ja muistaa nauttia niistä! Lähdin kuvailemaan ja otin kuvia asioista, mitkä saa mut tällä hetkellä hymyileen. Tälläisiin juttuihin päädyin tällä kertaa:

Netflix, okei myönnän oon ihan koukussa oitnb ja koko netflixiin. Voisin käyttää mun koko ajan vaan netflixiä katsellen ja syöden mandariineja. En tiiä mitään parempaa tällä hetkellä! En kuitenkaan ihan kaikkee aikaa niihin viitti kuluttaa, sillä täytyyhän sitä vähän muutakin välillä tehdä.

Meneillään oleva syysloma ja edelleen oleva syksy. Ihanaa kun ei tarvitse stressata mistään koulujutuista ja voi vaan rentoutua. Tällä viikolla täytyy kyllä päästä vielä kuvailemaan, sillä multa ei löydy vielä tarpeeksi paljon syksyisiä kuvia. Toisaalta odotan jo tosi innolla talvea vaikken niitä kovia pakkasia kylläkään, mutta lumi ja joulu voisivat jo tulla. Ei kuitenkaan onneksi ole enää kun 65 päivää jouluun!

Nopeasti pimenevät illat ja iltaiset lenkit. Tykkään kovasti välillä siitä, että kun lähden lenkille on valoisaa ja kun palaan on jo pimeää. Yllättävää kuinka nopeasti pimenee, mutta toisaalta se kuuluu syksyyn. 

Villasukat, niin paljon rakkautta niitä kohtaan tällä hetkellä ❤️ Avasin mun villasukka kauden eilen ja siitä lähtien ne onkin ollut mulla melkein koko ajan jalassa. Tuntuu, että pihalla ja lenkeilläkään ei tarkene enää ilman villasukkia. Syksy on kyllä siitä ihanaa aikaa, että saa etsiä kaikki lämpöset vaatteet kaappiin helposti saataville.

Tuoksukynttilät, niin paljon parempia kuin tavalliset. Melkeinpä kaikki tuoksut menee ja on hyviä. Parasta on, että ne tuo koko huoneeseen hyvän tuoksun. Näitä on parasta polttaa pimeinä syysiltoina niin ettei huoneessa ole muita valoja.

Toivottavasti tykkäätte tälläsistä postauksista, sillä mä ajattelin yrittää nyt tehdä näitä useammin ja pitää ihan vakkaripostauksina! Nyt mä ajattelin katsoa pari jaksoa vielä oitnb ja sitten mennä nukkumaan, sillä huomenna on tiedossa shoppailupäivä ❤️

Ei kommentteja