Syyskuun suosikit


Koko alkanut syksy ja nämä kaikki ihanat syksyn värit mitä näkee puissa ja pudonneissa lehdissä ❤️ Oikeestaan nyt vasta tajusin kuinka kaunis vuodenaika syksy on. Nyt täytyy nauttia vielä siitä ennen talvea ja mennä kuvailemaan uudelleen tätä syksyn ihanuutta!

Maailman paras suklaa. Muuta en voi tällä hetkellä sanoa. Maistoin tätä ekaa kertaa syyskuun lopulla ja tämä pääsi kyllä heti mun lempparisuklaaksi. Tässä on marjoja, mysliä, jogurttia ja suklaata, suosittelen maistamaan jos ette vielä ole sitä tehneet!

Syyskuussa avasin myös virallisesti mun kynttiläkauden. Melkeinpä joka päivä siitä päivästä lähtien on tullut poltettua kynttilöitä. Ne tuo vaan just sopivasti syksyn tunnelman ja tuoksukynttilät on ehdottomasti mun yks pahe, niitä tykkään polttaa tosi paljon.

En ookkaan tehnyt taas pitkään aikaan ostospostausta, mutta pian voisi sellaisenkin taas toteuttaa. Kuitenkin jokin kuukausi sitten Cubukselta hankkimani yönaamari pääsi syyskuussa ahkeraan käyttöön ja on sitä edelleen. Oon pitänyt tätä siitä päivästä lähtien joka yö kun tämä saapui. Tarkempaa esittelyä sitten seuraavassa ostospostauksessa ;-)

Näihin uusiin velour housuihin oon ihan rakastunut suorastaan. Voisin vaikka pukee nämä joka päivä jalkaan, okei en nyt ehkä ihan kuitenkaan. Viikonloppuisin oon kuitenkin pitänyt näitä ahkerasti ja myös joskus koulussa. Täytyy sanoa että ihan parhaat oleskelu housut ❤️

Syyskuun alussa ostin myös värittömän kulmageelin, joka sekin on päässyt ahkeraan käyttöön melkein joka päivä. Kerron myös tästä parempia arvosteluja myöhemmin ostospostauksen yhteydessä.

Voimia kaikille tulevaan viikkoon! ❤️


2 kommenttia

  1. namms tuo suklaa näyttää hyvältä! pitääpä ostaa sitä ensi kauppareissulla :)! Oon jo vuosia kuuluttanut fazerin keksisuklaan nimeen ja se alkaa jo hieman tulla korvista ulos :D ehkä tuosta uutuudesta tulisi hyvä korvike sille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep itsellänikin on yleensä aina se tietty vakiosuklaa mitä ostan, mutta onneksi välillä tulee tällaisia uutuuksia mitä pystyy testaamaan!

      Poista