Eväsvinkkejä

Mukavaa perjantaita ja alkanutta viikonloppua! Mulla on ollut työntäyteinen viikko takana ja nyt saakin viikonlopun hengähtää. Viikonlopun aikana pitäisi kuitenkin saada aikaiseksi siivottua oma huone sekä jatkaa näyttösuunnitelman tekoa, joka pitääkin olla jo ensi viikon loppupuolella valmis. Koko työssäopin kaksi ensimmäistä viikkoa on mennyt ihan älyttömän nopeasti, mutta oon kuitenkin saanut tehdä jo monenlaisia juttuja. Joudun ottaan joka päivä töihin siis eväät ja ajattelinkin että kuvaan tältä viikolta mun kaikki eväät. Tulinkin nyt kertomaan muutamia vinkkejä ja näyttämään miltä mun tän viikon eväät näyttivät ;-)

Maanantaina mun eväät sisälsi pilttiä lempparimaussa, leipää sekä mandariinin. Yllätys, että mun jokaisesta ruokakuvasta on löytynyt nyt hetken aikaa melkeinpä aina mandariini :D Juotavaksi tein mehua kaupan tiivistemehusta.

Hyvä vinkki: ota edellisenä päivänä kotona ollutta ruokaa evääksi. Meillä ainakin jää useimmiten ruokaa, ja meillä oli maanantaina kinkkukiusausta joten päätin ottaa sitä sitten tiistaina evääksi ja tällä kyllä jaksoi pitkälle. Juotavaksi otin Sonjan tuliaiseksi Ruotsista tuomaa tällaista makukivennäisvettä. Tää oli niin hyvää, että miksei tätä vois saada myös Suomesta :-(

Keskiviikkona mun eväät sisälsi banaanin, ruisleipää lempparitäytteillä, skyr rahkaa ja mehua. Kaikki jogurtit ja rahkat ovat myös oikein hyviä vaihtoehtoja evääksi ja mulla useimmiten niitä näkyykin eväinä mihin kaikkialle olinkaan sitten menossa.

Torstaiksi käskin äidin ostaan mulle kaupasta valmissalaattia. Tätä voisi tietenkin myös itse valmistaa, mutta ehkä vähän olin laiskana ja kuitenkin nää kaupankin on tosi hyvän makuisia. Makuna tässä taisi olla kana-taco ja lisäksi kylmää vettä, niin hyvä yhdistelmä ❤️

Tänään kokosin mun eväät vähän sekalaisista jutuista: välipalapatukka on aina hyvä vaihtoehto ja nopea ottaa mukaan, jogurtti, leipää ja maitokaakao. Lisäksi mulla oli vielä muutaman päivän takaa jäänyttä juotavaa ja nämä kyllä maittoi hyvin.

Toivottavasti saitte jotakin vinkkejä, nyt taidan tästä pian mennä unille keräämään voimia huomista päivää varten!

Ei kommentteja