Isänpäivän kuulumisia

Kivaa isänpäivän iltaa ❤️ Mun isänpäivään on kuulunut vähän kaikenlaista. Aamusta lähdin Inkalta jo ajoissa ja mulla oli kirkossa soittoesitys, joka meni ihan hyvin. Pian sen jälkeen lähdettiinkin mökille katsomaan mummua ja vaaria sekä viettämään isänpäivää. Syötiin ruoka, jonka jälkeen menin parin tunnin päikkäreille sillä olin tosi väsynyt. Päikkäreiltä heräämisen jälkeen tein jonkun tunnin näyttösuunnitelmaa ja kävin kuvailemassa. En ollutkaan oikeastaan vielä kerennyt kuvailemaan kunnolla talven ensilumia joten tänään täytyi mennä, sillä ensi viikolla taitaa sataa jo räntää ja vettä. Iltapäivällä juotiin kakkukahvit tämän päivän juhlan kunniaks. Illemmasta katselin viikkomakasiinin ja makoilin vaan sohvalla. Nyt äskettäin tultiin kotiin ja ajattelin tänään pitää leffaillan. Kävin ostamassa vähän herkkuja, ajattelin katsella joululeffan sillä mun joulunodotus tuntuu kasvavan vaan koko ajan! Tänään voi myös valvoa pidempään sillä huomenna mulla on iltavuoro. Ensi viikolle mulla ei oo mitään ihmeellisiä suunnitelmia: töitä, haitari, peli ja muuten vain chillailua. Mutta millainen teidän isänpäivä on ollut? 
Ei kommentteja