Lokakuun suosikit

Heissan! Tulin kirjoitteleen teille samalla kun odotan, että Suomen viimeinen Karjala turnauksen peli alkaisi. Eilen olin siis itse katsomassa Karjala turnausta ja näin myös pitkästä aikaa Joren, joten se oli tosi kiva reissu. Siellä menikin koko eilinen päivä ja tänään oon käynyt 1,5 tunnin lenkillä. Oli ihanaa kun maassa oli pieni kerros lunta, pienen pakkasen sää. Lenkin jälkeen siivosin huoneen ja nukuin tunnin päikkärit. Tänään täytyykin mennä aikaisin nukkuun sillä huomenna mulla alkaa työssäoppi, joka kestääkin joululomaan asti. En olekaan vielä esitellyt lokakuun suosikkeja, joten eiköhän nyt olisi aika sille ;-)

Tämä Jenkin uus purkkamaku, suolainen kinuski on ihan älyttömän hyvää. Oon syönyt useammankin pussin jo tätä siitä lähtien kun lokakuussa löysin tämän. Tässä yhdistyy makean ja suolaisen maut ja ne oikeesti sopii hyvin yhteen!

Lokakuun shoppailureissulla Cubukselta mukaan tarttunut tämä valkoinen pörröneule. Tämä on niin lämmin, että tätä voisi pitää vaikka joka päivä. Itse kun olen sellainen vilukissa niin tällaiset lämpöiset neuleet on niin mun juttu!

Syysloma, josta oonkin kertonut tarkemmin täällä. Syyslomaan kuului monenlaista tekemistä ja viikko oli hyvä rentoutus arkisiin päiviin!

Mun lokakuu taitaa tiivistyä tähän kuvaan, katsoin tän koko sarjan lokakuun aikana eli olin siihen ihan koukussa. Nyt mulla ei olekaan mitään sarjaa menossa, joten jos tiedätte jotakin hyviä niin ehdotelkaa mulle!

JHT - Musta Lammas kirja ei varmastikaan tuu yllätyksenä lokakuun suosikeihin. Kirjasta tarkempaa postausta on täällä, jos ette vielä ole kerenneet sitä lukemaan ;-)

2 kommenttia

 1. Pitääkin ottaa testiin toi Jenkin uutuusmaku, sillä se on vielä testaamatta!! :P Toi Musta Lammas kyllä houkuttelee kyllä todella paljon! Itse en vaan viitsisi ostaa sitä, eli pitää varmaan kysellä oisko kavereilla tota kirjaa :D

  http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä ;-) Suosittelen myös lukeen tuon Cheekin kirjan, sillä se oli huippuhyvä!

   Poista