Netflix sarjoja

Moikka ja hyvää alkanutta viikkoa! Mä vietän tällä hetkellä vapaapäivää ja huomisenkin oon vielä vapaalla. Torstaina meen sitten taas töihin ja viimeinen viikko töitä käynnistyy. Lähipäivinä en oo tehnyt mitään erikoista, enemmänkin ollut rennosti ja katsellut netflixiä, josta sainkin idean tämän päivän postaukseen. Illalla on vielä peli, mihin täytyykin pian alkaa valmistautuun. Huomenna suunnitelmissa on kotipäivä, joulukorttien tekemisen aloittamista sekä haitari. Nyt on myös viimeinen viikko marraskuuta käynnistynyt, enkä malta odottaa torstain saapumista sillä silloin aukeaa ensimmäinen luukku joulukalenterista. Se tarkoittaa samaa blogin puolella, joten olkaa kuulolla ;-) Tulin kuitenkin kertomaan teille netflix sarjoista mitä oon katsellut. Tässä ei kuitenkaan oo kaikkia vaan keräsin viisi parasta ja kerron niistä enemmän. Niin kuin tiedätte netflixin suurkuluttajana monet sarjat on katsottu ja mulla on meneillään koko ajan jokin sarja eli kun vanha loppuu sitten aloitetaan uusi. Mielessä mulla onkin tulevaa ajatellen muutamat sarjat, mitkä haluaisin katsoa. Sarjat ei ole missään tietyssä järjestyksessä.

Jane the Virginistä on ilmestynyt netflixiin yksi kausi, jonka katselin silloin aika nopeasti. Yllättävän hauska ja viihdyttävä sarja. Jane haluaa säilyttää neitsyytensä avioliittoon. Kuitenkin lääkäri keinohedelmöittää Janen vahingossa. Matkan varrella on monenlaisia ongelmia, Jane seurustelee ja hänellä on tuntematon isä. Tätä sarjaa ei kannata jättää katsomatta! Innolla odotan seuraavan kauden ilmestymistä netflixiin.

On Grace ja Frankie, joilla on upeat miesystävät. Pian kuitenkin paljastuu, että heidän miehensä ovat homoja ja he alkavat seurustelemaan keskenään. Sarja perustuu näiden naisten uuteen elämään yllätyksen jälkeen. Juoneen tulevat mukaan vielä pariskuntien lapset ja siinä on kaaos lähellä. Jos haluatte tietää lisää, katsokaa tämä sarja. Tämäkin on aika lyhyt sillä netflixissä on tästä vain kaksi kautta.

Carrien päiväkirjoista jokainen on varmasti ainakin joskus kuullut. Carrien äiti on kuollut, joten hänen isänsä täytyy ottaa vastuu Carriesta ja hänen pikkusiskostaan Dorrittista. Sarjassa on vaikka mitä käännekohtia, mutta sarjaa seurataan vähän niin kuin päiväkirjan muodossa. 

Orange is the new black on sarja mihin jäin heti aivan koukkuun. Katsoinkin tän yllättävän nopeasti loppuun. Sarja kertoo naisvankilan elämästä. Päähenkilönä on Piper, joka on joutunut vankilaan nuoruudenrötöksistä, tähän liittyy hänen tyttöystävänsä Alex. Sanotaan, että tämä sarja on yksi netflixin suosituimmista ja se on kyllä mun mielestä totta!

Viimeisimpänä mutta mielestäni kuitenkin parhaimpana näistä sarjoista on Gossip Girl. Sarjassa seurataan teini-ikäisten joukkoa Upper East Sidessa. Koko sarjan ajan puhutaan ja mietitään kuka ihme voi olla Gossip Girl, joka paljastetaan viimeisessä jaksossa ja tulee varmasti kaikille sarjaa katsoville yllätyksenä. Sarja sisältää huumoria, rakkautta ja kaikkea sen väliltä, ei siis kannata jättää katsomatta ;-)

Hieman tähän aiheeseen liittyen kysyn, haluaisitteko joululeffoista jotakin vinkkejä?

Ei kommentteja