Victoria's SecretKaikki on varmaankin joskus kuulleet Victoria's Secretin tuotteista, ainakin naispuoliset. Victoria's Secretin tuotteita löytyy vaikka minkälaisia ja niillä on myös kohtuullisen paljon hintaa. Hyvästä ja laadukkaasta tuotteesta kannattaa kuitenkin maksaa vähän enemmänkin. Tää on ainakin mun mielipide ja varmaan just siks oon aikoinani näitä tuotteita lähtenyt ostamaan. Tietenkin tässäkin asiassa mun esikuvana on ollut Sonja ja sitä kautta oon näihin tuotteisiin tutustunut. Myös netin, instagramin ja muun sosiaalisen median kautta tuotteet on tulleet tosi tutuiksi. Tämä merkki valmistaa siis pääasiassa naisten alusvaatteita ja yövaatteita sekä myös kosmetiikkaa. Itse oonkin lähtenyt mukaan vain tähän kosmetiikan puoleen ja ajattelin että voisin esitellä mitä kaikkea multa löytyy kyseiseltä merkiltä.


Vartalotuoksuja mulla on nämä neljä, mutta enemmän haluaisin. Nämä on tuoksuissa Passion Struck,  Secret Escape, Secret Charm ja Coconut Passion. Suosikkina ehdottomasti Coconut Passion ja sitä on tainnut tulla käytettyäkin eniten. Näistä suihkeista seuraavana mun ostoslistalla on ehdottomasti tuoksut Sheer Love ja Amber Romance.


Omistan kolme Victoria's Secretin rasvaa. Tuoksuista nämä on Strawberries & Champagne, Endless Love ja Coconut Passion. Voiton näissä vie tuo mansikantuoksuinen rasva. Se onkin tainnut olla kovimmassa käytössä. Näistä haluaisin seuraavaks Pear Glacen, sillä se näyttää ainakin hyväntuoksuiselta ja uskon että se myös on sitä.


Näiden lisäksi mulla on pienemmissä koissa Love Addict tuoksuna vartalosuihke, rasva ja suihkugeeli. Näitä on tullut käytettyä jonkin verran, tuoksu on myös hyvä ja nämä on käteviä ottaa mukaan kun lähtee johonkin. Taisin saada tän pakkauksen viime vuonna joululahjaks. 


Tuotteita löytyy niin paljon, etten itsekään ole kaikkiin edes kerinnyt tutustumaan. Kuitenkin ostoslistalla olisi tietenkin uusia tuoksuja ja kosmetiikkajuttuja juurikin Victoria Secretin merkissä. Lisäksi oon jo pitkään halunnut tätä merkkiä olevan meikkipussin. Huono puoli on se, että näitä myymälöitä ei löydy esimerkiksi Tampereelta. Tuurista kuitenkin saa vartalosuihkeita ja rasvoja, mutta ei sieläkään ole kunnon valikoimaa. Tämän takia haluaisin myös tehdä lähiaikoina reissun Helsinkiin, jotta saisin uutta päivitystä mun kokoelmaan.

Mitäs piditte, entä onko teillä paljon kyseisen merkin tuotteita? ❤️


Ei kommentteja