Jouluaaton asu

Kivaa joulupäivää kaikille! Joulunpyhät alkavat olla vietetty mun kohdalla nimittäin mulla oli tänään viimeinen vapaapäivä. Sain joulun ajaksi eli seuraavaksi kahdeksi viikoksi töitä vanhainkodilta, samasta paikasta siis kuin olin työssäopissa. Olin innoissani kun mua pyydettiin, etten voinut kieltäytyäkään. Eihän se tietysti kovin kiva ole, että loma alkaa olemaan tässä mutta onneksi mulla on 3 vapaapäivää vielä välissä ja työpäivienkin jälkeen on vielä aikaa. Ehdin siis toteuttamaan vielä monia juttuja mitä oon suunnitellut tälle lomalle ja mikä parasta saan kuitenkin palkkaa! Mulla on tällä hetkellä menossa säästäminen yhteen erittäin arvokkaaseen ostokseen. Rahojen keräämiseen menee aikaa, mutta kyllä ne vielä joskus kertyvät. Tästä sitten joskus vähän myöhemmin lisää juttua ;-) Nyt kyllä vähän eksyin aiheesta, mutta täytyi tulla kertomaan että mulla oli tosi kivat joulunpyhät! Kunnon joulun päätti tänään vielä joulukirkko, toinen jouluateria, vaahtokylpy ja muutenkin kaikki kivat tekemiset läheisten kanssa. Lahjoja tulen varmasti ensi viikon puolella esittelemään joku päivä ja jotakin muutakin voisin keksiä. Tykkäisittekö jonkinlaisesta kuvapostauksesta vai jostakin ihan erilaisesta? Kertokaa ihmeessä mielipiteitänne, sillä voisin toteuttaa jouluaatosta kertovan postauksen ainakin eri muodossa kuin viime vuonna! Eilisen päivän joulukalenterin luukkua en tule enää erikseen kertomaan, koska luukusta paljastui hyvää joulua. Tämä on siis näkynyt jo täällä blogin puolella ja enemmän jouluaatosta siis vielä ensi viikolla. Tänään tulin kuitenkin jakamaan teille eilisen päivän asukuvia. Kerroinkin jo, että päälleni pääsee valkoinen neule. Nyt näette miltä se käytännössä näytti mustien farkkujen kanssa! Mitäs pidätte?

Neule - Ginatricot
Farkut - Ginatricot
Toppi - H&M

Ihanaa lomanjatkoa kaikille, mä yritän jaksaa töiden parissa! ❤️

Ei kommentteja