Joulukalenteri: luukku 20

 

Arvatkaa mitä, mun blogi täyttää tänään vuoden! ❤️ Vuosi sitten en olisi kuvitellutkaan, että oon tällainen suhteellisen ahkera postailija ja joka rakastaa tätä harrastusta. Vaikka siellä ruudun toiselle puolella ei olekaan montaa lukijaa, oon iloinen teistä jotka jaksatte lukea mun blogia aktiivisesti. Uskon, että tämä mun harrastus tulee jatkumaan vielä pitkään sillä niin paljon tykkään tästä. Miten te ootte kokeneet tämän mun vuoden matkan bloggaajana? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä ja kaikkia parannusehdotuksia sillä otan niitä mielelläni vastaan! Tänään joulukalenterin juttuna oli leipoa joulutorttuja. Kävin tänään myös koululla vanhojen reeneissä ja tekemässä hygieniapassikokeen, josta pääsinkin onneksi läpi! Puoli kahden aikaan olin kotona ja aloitin heti leipomaan näitä joulutorttuja, sillä nyt täytyisi laittautua ja lähteä pian taas illaksi Hakametsään. Nämä joulutortut eivät ihan parhaalla tavalla onnistuneet, sillä ne levisivät kummallisesti mutta onneksi maistuivat kuitenkin hyviltä! Enää 4 yötä jouluun...❤️Ei kommentteja